Carcasele de protectie ale iPhone 6 cu ecran de 4,7 inch si 5,5 inch ne arata cat de mari vor fi cele doua modele

0
674

Dupa zeci de stiri din care am aflat acelasi lucru – Apple va lansa anul acesta doua modele noi de iPhone, ambele cu ecrane mai mari decat generatiile actuale – nu cred ca mai este urma de indoiala privind acest aspect. De asemenea, in cazul modelului de iPhone cu ecran de 4,7 inch, am vazut pana in momentul de fata numeroase de carcase de protectie si zeci de prototipuri pe care producatorii de accesorii, convinsi ca au schitele reale, au inceput sa le produca si distribuie. Dar Apple va lansa un iPhone si mai mare. iPhone-ul cu ecran de 5,5 inch este asteptat sa fie prezentat tot in acest an de catre Apple, un zvon pe care vi l-am prezentat ieri confirmand acest lucru.

Pe iPhone cu ecran de 5,5 inch nu l-am vazut aproape deloca pana acum, dar am aflat ca va fi mai subtire decat actualele modele de iPhone si chiar si decat iPhone 6 cu ecran de 4,7 inch, precum si ca va avea un design similar acestui din urma dispozitiv. In confirmarea zvonurilor despre iPhone-ul cu ecran mai mare vin o serie de imagini care ne prezinta carcasele dispozitivelor iPhone cu ecrane mai mari ele fiind create dupa, schitele oficiale. Carcasa roz din silicon este creata pentru dispozitivul cu ecran mai mic – 4,7 inch – in timp ce carcasa din plastic este creata clar pentru modelul de iPhone cu ecran de 5,5 inch.

Nu sunt prea multe de spus despre cele doua carcase, mai ales dupa ce am prezentat altele similare in repetate randuri. Observam intr-unele imagini ca un iPhone 5s impreuna cu alte obiecte cum ar fi sticle sunt folosite ca si instrumente de comparatie. Un lucru care mi-a atras atentia asupra carcasei de 5,5 inch, in ciuda multor similitudini cu carcasa mai mica, este faptul ca butonul Adormire/Trezire este pozitionat in partea superioara (ca si pe actualele modele de iPhone), in ciuda faptului ca, asa cum ne indicau multiple zvonuri si cum putem vedea si in imagini, iPhone-ul cu ecran de 4,7 inch are un buton pentru adormire/trezire situat pe rama laterala dreapta.

Asa cum va spuneam si cu alte dati, trebuie sa privim cu putin scepticism astfel de imagini deoarece ele pot sa nu se bazeze pe schite autentice dupa care vor fi produse iPhone 6 de 4,7 inch si 5,5 inch.

- Reclamă -