Apple lanseaza caracteristica Partajare familiala in iOS 8

2
1042

partajare familiala

Prezentat in cursul serii de 2 iunie, iOS 8 aduce pentru utilizatori o multitudine de caracteristici noi si deschide noi bariere. Un dintre functiile noi pe care le va oferi cea mai recenta versiune a sistemului de oparare pentru iPhone, iPad si iPod touch este Partajarea familiala (Family Sharing). Noua functie permite membrilor dintr-o familie (pana la &) care utilizeaza acelasi card de credit sa isi distribuie intre ei o gama variata de informatii, inclusiv imagini si fluxuri foto, detalii despre locatie, mementouri, calendare si nu numai. Mai mult decat atat, cumparaturile de pe iTunes vor fi transferate automat pe dispozitivele membrilor acceptati.

Un aspect extrem de bun legat de aceasta caracteristica, pentru parinti, este necesitatea de a aproba (sau dezaborba) o cumparatura pe care minorul doreste sa o efectueze de pe contul tau din iTunes Store sau App Store. In momentul in care copilul tau va alege sa efectueze o cumparatura dintr-unul dintre magazinele online ale Apple (sau dintr-o aplicatie) tu (parintele) vei primi o notificare pe iPhone care iti ofera detalii despre aplicatia pe care vrea sa o cumpere, pretul ei, cerandu-ti sa ii aprobi cumparatura sau sa o respingi.

Partajarea familiala este o caracteristica extrem de utila pentru familii si cred ca multi dintre voi care folositi in familie numai iPhone sau produse Apple asteptati de mult timp un astfel de sistem pentru iCloud care sa ve ofere o modalitate mai buna de a vedea fiecare unde sunteti, de a controla ceea ce fac copii pe telefon sau tableta si de a partaja mai rapid anumite informatii.

- Reclamă -