Apple a lansat un iPod touch cu stocare de 16 GB mai ieftin. Reduce pretul modelelor de 32/64 GB

0
1352

 

ipod touch 5

In cursul zilei de astazi va spuneam ca Apple va lansa pana saptamana viitoare o noua versiune de iPod touch mai ieftina si iata ca acum a fost pusa in vanzare, compania Apple aducand cateva surprize grozave pentru cei care doresc sa isi achizitioneze „iPhone-ul fara telefon” al lui Steve Jobs. iPod touch cu stocare de 16 GB este versiunea care a primit o actualizare si, alaturi de modelele cu spatiu de stocare mai mare, vine cu un pret mai mic, care face intreaga gama iPod touch sa fie in acelasi timp mai unitara si accesibila pentru consumatori.

Incepand de acum, iPod touch nu va mai veni cu un model de 16 GB caruia ii lipsesc o serie de caracteristici, noua versiune aducand exact aceleasi componente hardware precum modelele mai scumpe din gama. Mai exact, noul iPod touch cu stocare de 16 GB vine cu o camera iSight, o carcasa disponibila in sase culori: gri stelar, galben, rosu, albastru, rosu (Product) RED si argintiu, precum si cu accesoriul loop. Caracteristicile mentionate anterior lipseau de pe versiunea de 16 GB a iPod touch lansata anul trecut, dar acum Apple a decis ca si modelul mai ieftin trebuie sa beneficieze de ele. Toate aceste noutati, vin cu un pret mai mic, noul iPod touch costand numai 199 €, spre deosebire de cei peste 239 € cat costa modelul precedent.

Multumita lansarii noului model de iPod touch, intreaga gama a acestui produs colorat vine cu o camera iSight de 5 megapixeli capabila sa inregistreze video in format 1080p, are un cip dual-core A5, camera frontala FaceTime HD, ecran de 4 inch, iPod touch loop (bratara pentru mana) si multe alte caracteristici pe care le stim deja. Desigur, toate modelele de iPod touch au in continuare designul ultrasubtire, o carcasa din aluminiu disponibila in 6 culori vii, dar si caracteristici specifice terminalelor Apple lansate in urma cu trei ani. Actuala gama de iPod touch nu a mai fost actualizata din 2012 si exista posibilitatea ca noi modele mai performante sa vina in toamna alaturi de iPhone 6, iWatch, iPad Air 2 si nu numai.

ipod touch 5

Tot astazi, compania Apple a redus pretul celorlalte doua versiuni de iPod touch 5 din gama. Astfel, iPod touch cu stocare de 32 GB va costa numai 249 € (redus de la 299 €), in timp ce modelul cu stocare de 32 GB va costa 299 € (redus de la 399 €), produsele fiind acum mai accesibile pentru consumatori. Deocamdata aceste preturi sunt disponibile numai in magazinele Apple, in Romania schimbarile urmand sa se produca in zilele care urmeaza.

Asadar, acum intreaga gama de iPod touch arata la fel, ofera aceleasi caracteristici, singurul factor de diferentiere fiind pretul.

- Reclamă -