WWDC 2014 ne-ar putea aduce noi modele de iMac mai ieftine

0
127

La inceputul acestui an va prezentam o informatie distribuita de celebrul (pentru numeroasele previziuni corecte legate de produse Apple nelansate) analist american Ming-Chi Kuo, potrivit careia Apple urmeaza sa lanseze in ultima parte a celui de-al doilea trimestru al anului 2014 (luna iunie) noi modele, mai ieftine, de iMac. O prima confirmare indirecta a acestui zvon vine chiar din partea companiei Apple. Mai exact, magazinul online al celor din Cupertino afiseaza o durata mai mare, decat in mod obisnuit, de livrare a intregii game de iMac, ceea ce ar putea insemna ca saptamana viitoare, in cadrul WWDC 2014, vor fi prezentate modelele 2014 ale liniei iMac.

imac

In mod normal iMac-urile in configuratie standard aflate pe stocul magazinelor online ale Apple sunt livrate la clienti in 24 de ore de la depunerea comenzii, dar incepand de astazi magazinul afiseaza ca ele vor ajunge in posesia consumatorilor in 3-5 zile lucratoare. Aceasta crestere a duratei de livrare poate fi uneori un bun indicator al faptului ca stocurile sunt scazute, lucru care se intampla, de regula, doar inaintea lansarii unor produse noi.

Cu toate ca nu vorbim despre o dovada clara a faptului ca Apple va lansa in curand noi modele de iMac, scaderea stocurilor chiar inaintea conferintei de pe 2 iunie (in cadrul careia au fost prezentate in ultimii ani diferite modele noi de Mac) ne-ar putea indica lansarea unor modele actualizate de computere all-in-one. Cu toate ca multi dintre consumatori considera ca a venit timpul ca Apple sa lanseze modele de iMac cu ecran Retina, acest lucru este putin probabil sa se intample saptamana viitoare sau chiar in acest an, un produs atat de important fiind prezentat si pus in vanzare, de regula, toamna.

Apple a actualizat de curand intreaga linie de MacBook Air, modelele 2014 primind foarte mici imbunatatiri pe partea hardware, dar o scadere importanta a pretului care a facut ca MacBook Air 2014 sa fie cel ai ieftin model nou de MacBook comericalizat de Apple vreodata. iMac ar putea suferi un tratament similar, Apple putand sa pregateasca noi modelecare sa aduca putine lucruri noi pe partea hardware, dar sa fie mai accesibile decat oricand pentru consumatori. Ultima data cand acest produs a primit o actualizare a fost in 2013, dar ea a fost una atat de minora incat cei din Cupertino au preferat sa puna in vanzare „in liniste” noile modele de iMac, fara a face anuntul intr-o conferinta.

Va reamintesc ca luni, pe 2 iunie, ora 19:30 va asteptam pe iTutorial.ro pentru a afla toate noutatile din cadrul WWDC 2014. Pana atunci puteti descoperi tot ce stim pana acum despre „surprizele” care sunt pregatite de compania americana in acest articol.

- Reclamă -