Tumblr 3.6 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila in App Store

0
337

Tumblr 3.6

Tumblr este una dintre cele mai cunoscute platforme de blogging in care orice utilizator isi poate posta gandurile, distribui linkuri, partaja poze sau clipuri video, citate sau orice considera ca va inspira sau va fi gasit atractiv de audienta. Serviciul oferit in prezent de Yahoo iti ofera si posibilitatea de a urmari alte bloguri pentru a descoperi lucruri atractive, iar la toata aceasta reteta adaugam o aplicatie pentru iPhone si iPad care iti ofera un mod mult mai intuitiv si placut de a-ti administra profilul si urmari toate blogurile pe care le consideri interesante. Tocmai despre aplicatia din App Store vom vorbi acum, ea fiind actualizata in cursul acestei seri de compania devoltatoare si oferind utilizatorilor o caracteristica noua si extrem de utila.

Tumblr 3.6 permite oricarei persoane care are un cont Tumblr sa isi personalizaze lookul si designul blogului lor direct din interiorul aplicatiei, fara a mai fi nevoita sa acceseze versiunea pentru web cu acest scop. Daca va ganditi la posibilitatea de a adauga articole noi si edita continutul blogului, caracteristici disponibile dintotdeauna in aplicatia pentru mobil, ei bine nu despre ele este vorba in aceasta actualizare, ci de introducerea unor optiuni care iti vor permite sa schimbi tema blogului – schimba culorile, fonturile, imaginile de profil si coperta, descrierea si nu numai – direct de pe telefon sau tableta. Partea buna este ca toate modificarile vor putea previzualizate direct din aplicatie, care ofera o interfata utilizator pentru editarea temei extrem de simplu de inteles si folosit, care se concentreaza pe oferirea unei viziuni cat mai bune asupra noului aspect al blogului Tumblr.

Pentru a face actualizarea la versiunea 3.6 a aplicatiei Tumblr, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -