Programul de schimbare a tabletelor iPad vechi cu unele noi este disponibil sin in Europa

0
393

Apple-Store-France-Reprise-iPad

La sfarsitul lunii august a anului trecut, compania Apple lansa un program de reciclare a dispozitivelor iPhone, oferind utilizatorilor posibilitatea de a duce intr-un magazin al companiei un dispozitiv vechi, pentru ca- in urma unei evaluari, sa primesti un card cadou pe care sa il folosesti pentru a-ti achizitiona un dispozitiv de generatie mai noua. Acest program a fost extins recent si pentru tabletele iPad, el fiind disponibil, initial, numai in Statele Unite si Canada. La aproape o luna de disponibilitate, Apple face un pas important pentru consumatori extinzand programul de schimbare a iPad-urilor vechi cu unele noi si in cateva tari europene.

Potrivit mai multor bloguri din Europa, programul de reciclare a tabletelor iPad este disponibil acum in Franta, Germania, Spania, Marea Britanie si, posibil, alte tari europene in care exista magazine Apple. Prin intermediul programului „Reutilizare si reciclare” consumatorii pot duce pentru a recicla dispozitive iPad de generatie anterioara la magazinele Apple cu amanuntul locale pentru a primi un card cadou pe baza caruia sa cumpere o tableta noua. In prezent pot fi reciclate in magazinele Apple tablete iPad 2, iPad 3, iPad 4 si iPad mini (prima generatie), pentru fiecare dintre ele consumatorii primind o anumita suma pe care Apple nu a dezvaluit-o intrucat ea este calculata pe baza unor aspecte legate de conditia produselor. Folosind cardurile cadou, utilizatorii vor putea achizitiona orice iPad comercializat de Apple, deci vorbim despre iPad mini cu ecran Retina, iPad Air, iPad 4 si iPad mini, primele doua dispozitive neputand fi date la schimb, inca.

Dispozitivele distruse sau care nu mai functioneaza sunt si ele luate de catre Apple, fara a oferi ceva in schimb, doar garantia de a le distruge ori recicla protejand mediul inconjurator.

- Reclamă -