Iata cat de similar va fi designul iPhone 6 cu cel al iPod touch 5

0
1763

iphone_6_ipod_touch_2

Dupa zeci de machete pe care le-am vazut in ultimele saptamani pe internet si dupa ce am aflat ca dispozitivul urmeaza sa aiba un profil cu o grosime similara celei de-a 5-a generatii de iPod touch, astazi vedem o demonstratie a acelui lucru si nu numai. iPhone 6 nu doar ca imprumuta profilul foarte subtire sau butoanele sub forma de pilula ale iPod touch generatia a 5-a, intregul design parand imprumutat intr-o oarecare masura de la dispozitivul lansat in urma cu doi ani.

iphone_6_ipod_touch_3

Imaginile de comparatie intre iPod touch generatia a 5-a (modelul cu stocare de 16 GB) si iPhone 6 cu ecran de 4,7 inch au fost publicate de site-ul italian Macitynet. Asa cum se poate vedea in toate imaginile din acest articol, intre designul celor doua dispozitive exista similaritati mari, de la marginile aproximativ la fel de rotunjite si pana la modul in care sunt asezate orificiile din partea inferioara a carcasei (mai ales cele pentru difuzoare). Macheta de comparatie are o grosime de 7,0 mm, fiind clar mai groasa decat carcasa ultra-subtire a iPod touch 5, care masoara doar 6,1 mm, dar si mult mai subtire decat carcasa iPhone 5/5s, a carei grosime depaseste 7,5 mm.

iphone_6_ipod_touch_1

Deocamdata nu se stie cat de corecte sunt schitele pe baza carora a fost creata si produsa acest prototip, el aratand identic cu toate celelalte pe care le-am vazut in ultimele saptamani.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RU8Iq0puJYA]

- Reclamă -