Fun Golf GPS 3D este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre Apple

0
245

fun golf gps 3d

Asa cum ne-a obisbuit in fiecare saptamana a ultimilor doi ani, compania Apple promoveaza aplicatia saptamanii pe App Store, iar pentru a-i ajuta pe toti utilizatorii sa ii descopere caracteristicile, o ofera gratuit, indiferent care ar fi pretul acesteia. O buna dovada a faptului ca Apple nu se zgarceste atunci cand vine vorba de oferirea unei aplicatii gratuit timp de o saptamana este aplicatia acestei saptamani, anuntata in cursul noptii trecute. Fun Golf GPS 3D este denumirea aplicatiei oferite gratuit utilizatorilor de iPhone si iPad, iar ea a fost disponibila pe App Store pana ieri la pretul de 17,99 €.

golf fun gps 3d

Aplicatia este practic un baiat de mingi digital care iti ofera indicatii extrem de utile atunci cand esti pe teren, statistici legate de jocul tau si diferite detalii de care ai nevoie pentru a face o impresie si mai buna in clubul de golf. Avand hartile a peste 30.000 de terenuri de golf din intreaga lume – da, si hartile terenurilor de golf din Romania – aplicatia se dovedeste a fi extrem de utila pentru a descoperi toate particularitatile de pe teren si pentru a planifica atent fiecare lovitura. Fun Golf GPS 3D inregistreaza locatia ta pe iarba, iti sugereaza crosa pe care ar trebui sa o folosesti pentru urmatoarea lovitura, iti permite sa inregistrezi si partajezi scorurile si ofera statistici ajutatoare legate de performantele generale ale tale pe teren. Avand o harta 3D cu contrast puternic pentru a vedea elementele principale chiar si in cele mai insorite zile, harti ce pot fi accesate fara o conexiune la Internet si multe alte tehnologii avansate, Fun Golf GPS 3D este ajutorul pe care trebuie sa il ai atunci cand doresti sa iti petreci timpul liber jucand acest sport nobil.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8AUzglVDPY8]

Vara se aproprie cu pasi repezi, asa ca fie ca doresti sa inveti cum sa joci golf, sau esti un expert pe teren, trebuie sa ai instalata aplicatia Fun Golf GPS 3D pe terminalul tau cu iOS.

golf fun gps 3d

Fun Golf GPS 3D este disponibil pe App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad. Aplicatia poate fi instalata numai pe dispozitivele care au instalat iOS 7 sau ulterior si cel putin 21,3 MB stocare. Promotia este valabila pana vinerea viitoare (30 mai).

  • Fun Golf GPS 3D pentru iPhone si iPad – Gratuit (redus de la 17,99 €) – Descarca acum

- Reclamă -