Cum schimbi dimensiunea previzualizarilor e-mailurilor in aplicatia Mail pentru iPhone si iPad – Tutorial

0
824

Mail previzualizare

Aplicatia Mail pentru iPhone si iPad afiseaza in mod implicit, in cutia postala, e-mailurile impreuna cu o previzualizare de doua randuri a continuturilor lor. Pentru majoritatea utilizatorilor acesta este un lucru bun fie pentru ca nu stiu ca exista si alte optiuni, fie pentru ca isi doresc sa citeasca si scurte previzualizari ale mesajelor pentru a sti pe care sa le deschida primele. In cazul in care consideri ca afisarea celor doua randuri de previzualizare pentru fiecare e-mail, in lista cu mesaje a cutiei postale electronice, nu este suficienta si ti-ai dori sa vezi o previzualizare de cinci randuri, de exemplu, trebuie sa stii ca acest lucru este posibil. Dar ce se intampla daca nu iti doresti sa vezi nicio previzualizare, ci doar expeditorul si titlul fiecarui e-mail? iOS ofera si aceasta optiune, ea fiind utila in particular pentru utilizatorii de iPhone si iPod touch, mai ales a modelelor cu ecrane mici, si care isi doresc sa vada mai multe mesaje fara a fi nevoiti sa tot deruleze in cutiile postale.

Cum sa schimbi dimensiunea previzualizarilor e-mailurilor in aplicatia Mail pentru iPhone si iPad

  1. Deschide aplicatia Configurari de pe ecranul de pornire al dispozitivului cu iOS;Ecran de pornire home screen iOS 7.1
  2. Atinge Mail, Contacte, Calendar;Configurari General 7.1
  3. In sectiunea Mail, atinge butonul Previzualizare;Mail contacte calendar
  4. Acum alege de cate randuri doresti sa fie previzualizarea mesajelor in aplicatia Mail. Optiunile disponibile sunt intre 1 si 5 randuri. Daca nu doresti previzualizare, atinge Niciuna.IMG_3225

Noua configurare va fi aplicatia imediat in aplicatia Mail. Deschide-o si acceseaza orice cutie postala sau chiar cutia Toate Primite, pentru a vedea cum sunt afisate mesajele. Daca nu esti multumit, apasa de doua ori pe butonul principal, atinge Configurari si modifica optiunea de previzualizare la valoarea pe care o consideri potrivita.

Acum s-ar putea sa te intereseze si cum poti sa dezactivezi previzualizarea e-mailurilor pe ecranul de blocare. Pentru asta, acceseaza tutorialul de mai jos:

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina sau un mesaj pe forum.

- Reclamă -