Cum sa schimbi limba in care vorbeste Siri pe iPhone si iPad – Tutorial

0
2807

Siri este disponibila pe iPhone inca din anul 2011, fiind ulterior adaugata si pe tabletele iPad si pe iPod touch in ideea de a oferi tuturor utilizatorilor acces la asistentul personal virtual care poate indeplini o sumedenie de sarcini prin simple comenzi vocale. De la lansarea sa si pana in prezent Siri nu a fost prea preocupata sa invete limbi noi, in prezent cunoscand 8 limbi: engleza, franceza, germana, italiana, japoneza, coreeana, mandarina si spaniola, si cateva dintre dialectele aferente fiecarei limbi in parte. La fel cum din iOS 7 poti sa schimbi genul vocii lui Siri in cateva dintre limbile stiute de ea, sistemul de operare permite oricui sa schimbe limba vorbita de Siri oricand doreste. Aceasta caracteristica este importanta mai ales pentru cei care stapanesc una din limbile latine, de exemplu, cunoscute de Siri mai bine decat engleza, precum si pentru cei care Siri nu a venit din cutie programata in limba sau dialectul vorbit nativ.

Cum schimbi limba vorbita de Siri pe iPhone si iPad

  1. Deschide aplicatia Configurari de pe ecranul de pornire al dispozitivului iPhone 4s (sau mai recent), iPad generatia a 3-a (sau mai recent), iPad mini (sau mai recent) si iPod touch generatia a 5-a (sau mai recent);Ecran de pornire home screen iOS 7.1
  2. Atinge General;Configurari General 7.1
  3. Atinge Siri;General sus
  4. In pagina deschisa, atinge butonul Limba;siri setari
  5. Selecteaza limba in care doresti ca Siri nu doar sa vorbeasca ci sa te si inteleaga, atingand una dintre optiunile disponibile.IMG_3315

Acum activeaza Siri si vorbeste cu ea in limba ori dialectul selectat.

siri franceza vreme

Din pacate Siri nu stie prea multe limbi in momentul de fata, deci nici limba romana. Daca va intrebati cand ar putea invata asistentul virtual de pe iPhone si iPad singura limba, alaturi de portugheza, latina pe care nu o cunoaste, ei bine s-ar putea sa mai treaca ceva timp, poate chiar cativa ani.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina sau un mesaj pe forum.

- Reclamă -