Apple a lansat OS X 10.9.3 pentru toti utilizatorii de Mac-uri

0
241

os x 10.9.3

In urma cu numai cateva minute Apple a lansat, dupa o perioada de testare care s-a intins pe mai bine de doua luni de zile sau 10 versiuni beta, versiunea finala a OS X 10.9.3. Actualizarea este disponibila pentru toti posesorii de Mac-uri care indeplinesc cerintele de sistem ale OS X 10.9 Mavericks, iar daca ati instalat cea mai noua actualizare a sistemului de operare pentru Mac pe propriul computer, atunci este recomandat sa faceti cat mai devreme actualizarea pentru a va bucura de toate noutatile aduse de Apple.

OS X 10.9.3 imbunatateste stabilitatea, securitatea si compatibilitatea Mac-urilor, aducand o gama variata de noutati si corecturi de probleme sau imbunatatiri care vor imbunatati experienta de utilizare. Printre noutatile aduse de OS X 10.9.3 se numara:

  • Imbunatatirea compatibilitatii cu afisajele 4K pentru computerele Mac Pro (modelul lansat la sfarsitul anului 2013) si MacBook Pro cu ecran Retina de 15 inch (lansat la sfarsitul anului 2013). Mai multe detalii despre aceasta imbunatatire aveti in acest articol
  • Adaugarea posibilitatii de a sincroniza contacte si calendare intre un Mac si un dispozitiv iOS utilizand o conexiune USB (prin iTunes)
  • Imbunatatirea fiabilitatii conexiunilor VPN la utilizarea IPsec
  • Includerea Safari 7.0.3, o versiune disponibila sub forma unei actualizari si pentru OS X 10.9.2

Actualizarea OS X 10.9.3 aduce si o multime de imbunatatiri in privinta securitatii sistemului de operare, iar o lista intreaga cu informatii detaliate despre contiutul de securitate al acestei actualizari, il aveti pe aceasta pagina web.

Actualizarea este recomandata tuturor posesorilor de Mac-uri, fie ca folositi sau nu caracteristicile enuntate mai sus, deoarece corecturile de probleme si imbunatatirile legate de securitate sunt poate si mai importante pentru unii dintre noi. OS X 10.9.3 poate fi instalat pe orice Mac care este compatibil cu OS X Mavericks prin intermediul sistemului Actualizare software situat in meniul Apple al oricarui Mac.

- Reclamă -