Vrei sa iei pranzul cu Tim Cook? Liciteaza in scopuri caritabile

0
260

Site-ul Charitybuzz, care organizeaza numeroase licitatii de caritate, gazduieste a doua licitatie care ofera oricui cu dare de mana posibilitatea de a-l intalni pe directorul general al Apple, Tim Cook, la sediul central al Apple din Cupertino, California. Persoana care va castiga licitatia se va intalni cu Tim Cook pentru a lua pranzul impreuna.

Tim Cook caritate licitatie

Anul trecut, Tim Cook a acceptat sa fie voluntarul unei licitatii caritabile care a fost castigata de cineva care a oferit 610.000$ pentru a se intalni la cafea cu directorul Apple, intreaga suma fiind donata catre Centru pentru Dreptate si Drepturile Omului RFK. Licitatia din 2014 urmareste acelasi scop, initiatorii ei dorindu-si sa lupte pentru o lume dreapta si pasnica.

Daca sunteti interesati sa licitati pentru a va intalni cu Tim Cook la un pranz in cadrul Apple, atunci trebuie sa stiti ca intalnirea va dura aproximativ o ora si la ea vor putea participa doua persoane. Costul meniului este, desigur, inclus in pretul platit, iar castigatorul licitatiei va trebui sa accepte sa calatoreasca in Cupertino pentru intalnire, care va fi programata la o data stabilita de comun acord cu organizatorul.

Valoarea estimata a licitatiei de anul acesta este de 100.000$, iar licitatia a ajuns in prezent la suma de 62.500 $, cu 19 zile inainte de incheiere (13 mai). Avand in vedere ca anul trecut cineva a licitat peste 600.000 de dolari pentru o intalnire cu Tim Cook, este foarte posibil ca si anul acesta suma licitata sa aiba cinci zerouri.

- Reclamă -