Versiunea 1.4.0 a Angry Birds Star Wars II a fost lansata in App Store

0
433

angry birds star wars 2

Angry Birds Star Wars II este unul dintre cele mai noi titluri ale seriei de jocuri pentru mobil, desktop, TV si nu numai, Angry Birds, dar si al doilea titlu al seriei de succes Angry Birds Star Wars. Avand in vedere titlul jocului, acesta are o actiune creata pe baza celebrei serie de filme stiintific-fantastice, Star Wars, lucru care a atras si mai multi utilizatori catre jocul creat de Rovio. Cea mai noua actualizare pe care Angry Birds Star Wars II o primeste in acest an a fost publicata in App Store in cursul noptii trecute, iar utilizatorii pot acum sa descarce versiunea 1.4.0 a jocului.

Conform descrierii facute de catre Rovio, Angry Birds Star Wars II ascunde in cea mai noua versiune 1.000 de banuti pe care utilizatorii vor trebui sa ii descopere pentru a se putea bucura de ei fara a plati niciun cent. Multumita cadoului facut din marinimia celor de la Rovio, utilizatorii vor putea sa cumpere continut din magazinul jocului, iar aici includem celebrele power-upuri care ajuta la indeplinirea sarcinilor din joc. Utilizatorii care vor avea rabdare vor primi un nou personaj dupa dizolvarea carbonitului. Versiunea 1.4.0 a jocului mai ofera posibilitatea de a combina utilizarea pasarilor sau a porcusorilor atat in nivelele destinate pasarilor, cat si in cele in care suntem de partea porcusorilor. La final, Angry Birds Star Wars II este disponibil in si mai multe limbi, dezvoltatorul anuntandu-ne ca meniurile jocului sunt traduse in engleza, franceza, spaniola, germana, portugheza si japoneza.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.4.0 a aplicatiei Angry Birds Star Wars II, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  •  Angry Birds Star Wars II pentru iPhone si iPad – 0,89 € – Cumpara acum*

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face actualizarea.

- Reclamă -