Un nou concept iWatch ne prezinta un ceas cu ecran curbat si modul in care ar putea fi promovat de catre Apple (Video + Galerie de imagini)

0
484

iWatch

iWatch este un produs pe care lumea asteapta cu nerabdare sa fie prezentat de Apple, pentru a vedea asteptata „inovatie” din cadrul companiei din Cupertino. Pana cand produsul va fi lansat, diferiti graficieni sau designeri creeaza concepte ale produsului in incercarea de a castiga putina atentie, dar si de a arata lumii un produs mai futurist decat cel care va fi aratat in final de Apple. Daca multe dintre aceste concepte isi imagineaza doar cum va arata ceasul si/sau interfata utilizator a sistemului de operare, cel mai nou dintre ele isi imagineaza intreaga campanie de publicitate care va sta in jurul ceasului. Asta inseamna ca pornind cu imaginile dispozitivului, continuand cu site-ul de promovare si multiplele pagini dedicate descrierii amanuntite a designului si tuturor caracteristicilor si terminand cu clipurile video de prezentare, conceptul ne prezinta totul in detaliu.

iWatch

Desi imi este aproape imposibil sa cred ca Apple va lansa un iWatch care sa arate asa (ca un iPhone 5s in miniatura), este de apreciat efortul depus de artistic pentru a-l realiza, dar si gandirea modului de prezentare care, in modul caracteristic al Apple, ar trebui sa fie complet diferit de ce am vazut pana acum. Intregul site web conceput de graficieni pentru iWatch este disponibil aici.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8dcxX56qBBY]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ahs1T8ULqRc]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EmgF3z5CUsQ]

- Reclamă -