Tango 3.6 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila in App Store

0
794

Tango 3.6Tango Text, Voice & Video este o aplicatie de socializare care permite utilizatorilor, in primul rand, sa trimita mesaje text sau sa efectueze apeluri voce ori video gratuite prin intermediul unei conexiuni la internet. Tango este o combinatie intre Skype si o aplicatie sociala, cum ar fi Facebook, alaturand functiilor de mesagerie si apeluri, caracteristici cum ar fi profilele, adaugarea de imagini, aprecierea postarilor si chiar mini jocuri ce pot fi jucate intre cei care converseaza.

In cursul noptii trecute compania TangoMe a publicat in App Store o versiune actualizata a principalei lor aplicatii, utilizatorii putand descarca acum versiunea 3.6.81567 a aplicatiei. Instaland noua versiune, utilizatorii vor avea posibilitatea de a adauga in fluxul noutati mesaje text, clipuri video sau melodii, posibilitatea de a gasi prieteni in functie de locatia in care cauta pe harta si, la final, de a anula o apreciere lasata unei actualizari de stare sau unei imagini.

Pentru a face actualizarea la versiunea 3.6 a aplicatiei Tango, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -