Steve Jobs este numit cel mai influent conducator din ultimii 25 de ani

0
418

101576653-Steve-jobs-illustration.530x298

Unul dintre cele mai populare posturi de televiziune de peste Ocean, CNBC, a publicat de curand o lista care contine un top al celor mai influenti lideri din ultimii 25 de ani. Televiziunea americana celebreaza zilele acestea cea de-a 25-a aniversare, ocazie cu care s-a gandit sa creeze topul primilor 25 de rebeli, idoli si lideri din perioada intregii sale existente.

Poate deloc surprinzator pentru multi dintre noi, Steve Jobs a fost clasat pe primul loc in cadrul acestui top alcatuit din persoane care au avut o influenta foarte mare, au scaparat cele mai mari schimbari si au creat cele mai mari ruperi de ritm in afaceri in ultimul sfert de secol. Steve a fost premiatr pentru ca a transformat complet modul in care noi privim tehnologia si a redefinit modul de viata al multora dintre noi. De asemenea, regretatul cofondator al companiei Apple a reusit sa se desprinda de adversarii sai din acest top multumita viziunii sale care a ajutat Apple sa se situeze cu fiecare lansare de produse inaintea tuturor celorlalti jucatori de pe piata si a lasat o amprenta solida asupra modului in care a evoluat industria tehnologica.

In topul celor mai influenti 25 de lideri din ultimii 25 de ani, cei de la CNBC s-au concentrat pe sectorul de afaceri, eliminand politicienii si liderii guvernamentali care au avut realizari remarcabile in aceasta perioada de timp. Lista acestor personalitati a fost aleasa de editorialisti, experti din exteriorul redactiei CNBC si telespectatori ai canalului, acestia avand la dispozitie 200 de persoane dintre care sa aleaga. Steve Jobs este precedat in top de Bill Gates, iar liderii Google: Sergey Brin, Larry Page si Eric Schmidt impart locul al 4-lea. Puteti vedea mai multe detalii despre motivul care a stat la baza alegerii fiecaruia dintre liderii care alcatuiesc acest top urmand acest link.

- Reclamă -