iPhone 5c este disponibil la un super pret in oferta mai multor magazine

0
3403

iPhone 5c

iPhone 5c a fost lansat de catre Apple in luna septembrie a anului trecut, fiind dispozitivul cu care compania din Cupertino se astepta sa inregistreze un numar record de vanzari si chiar sa dezavseze „nava amiral”, iPhone 5s. Din pacate pentru ei, lucrurile nu au stat chiar asa, iar iPhone 5s a depasit cu mult, in ciuda pretului mai ridicat, vanzarile de iPhone 5c, un lucru la care oficialii americani nu s-au asteptat. Chiar daca oficial, prin intermediul lanturilor de magazine proprii, cei de la Apple nu au facut nicio promotie pentru iPhone 5c astfel incat sa creasca vanzarile, compania americana a relaxat politica de preturi pentru acest dispozitiv in ceea ce priveste vanzatorii autorizati si operatorii de telefonie mobila care mereu au facut promotii interesante pentru acest dispozitiv.

Poate cea mai interesanta promotie pentru iPhone 5c, din Romania, se deruleaza acum, cand o serie de magazine mari ofera dispozitivul la un pret mult mai mic chiar si decat cel al dispozitivului in magazinele Apple din Europa si foarte apropriat de pretul dispozitivului in SUA. [vc_button title=”eMAG” target=”_self” color=”blue” size=”size_small” href=”http://profitshare.ro/l/586699″], [vc_button title=”Altex” target=”_self” color=”yellow” size=”size_small” href=”http://bit.ly/1fNZZog”], [vc_button title=”evoMAG” target=”_self” color=”red” size=”size_small” href=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=cd09760d6&unique=d4f678b43&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.evomag.ro%252FSOLUTII-MOBILE-Telefoane-mobile%252FApple%252FFiltru%252FCautare%253Aiphone%252B5c%252C”] ofera zilele acestea anumite versiuni de culoare ale iPhone 5c cu stocare de 16 GB la pretul de doar 1.999 lei. Facand un calcul simplu, reiese ca dispozitivul este cu aproape 700 de lei mai ieftin decat aceeasi versiune a iPhone 5c din magazinele Apple din Europa (599 €) si cu doar 150 de lei mai scump decat il comercializeaza Apple in Statele Unite. Practic, acum ai posibilitatea de a-ti cumpara, liber de contract, un iPhone de ultima generatie la un pret mai mic de 2.000 de lei, un lucru care nu s-a mai intamplat pana acum, cu atat mai putin in conditiile in care Apple il vinde peste granita cu un pret mult mai mare.

Impreuna cu promotiile legate de iPhone 5c, cele trei magazine ofera reduceri si pentru iPhone 5s si iPhone 4s, cel mai nou si mai puternic iPhone avand un pret de pornire de doar 2.899 de lei, mai mic cu aproape 300 de lei decat cel cerut de Apple in magazinele proprii. iPhone 4s este disponibil la Altex la un pret de numai 1.699 de lei, reducerea in cazul acestui model fiind de 150 de lei.

Pentru ca se aproprie Pastele promotiile magazinelor vin intr-un moment perfect pentru oricine isi doreste un iPhone nou si va recomand sa profitati de ele atat timp cat mai sunt valabile.

- Reclamă -