Fantastical 2 pentru iPad a fost lansat in App Store Romania

0
253

Fantastical, una dintre cele mai populare alternative a aplcatiei Calendar de pe iPhone si Mac, este disponibila in sfarsit pe iPad si nu oricum. Daca majoritatea dezvoltatorilor, si chiar si Apple in iOS 7, au inteles din crearea unor versiuni optimizate pentru iPad sa largeasca putin versiunile pentru iPhone ale aplicatiilor, cei de la Flexibits au inteles ca iPad ofera 9,7 inch sau 7,9 inch de care poti beneficia din plin pentru a afisa tot continutul de care un utilizator are nevoie.

Fantastical

Noua aplicatie Fantastical pentru iPad beneficiaza din plin de fiecare centimetru patrat de pe ecranul tabletei oferind utilizatorilor alternativa de care au nevoie atunci cand vine vorba despre organizarea evenimentelor si a sarcinilor.La fel ca si versiunea pentru iPhone, Fantastical 2 pentru iPad are acelasi look inspirat din iOS 7, dar si aceleasi caracteristici ca si versiunea destinata dispozitivelor cu ecrane mai mici. Fantastical combina functionalitatea unei aplicatii pentru calendar cu cea a unei aplicatii destinate mementourilor, rezultatul fiind unul grozav pentru utilizatori care vor avea intr-un singur loc toate informatiile legate de activitatile pe care trebuie sa le intreprinda intr-o zi.

Aplicatia ofera si functionalitatea unui asistent personal caruia in loc sa ii dictezi, ii scrii detaliile legate de o programare sau un memento. Astfel utilizatorii vor avea posibilitatea de a scrie in limbajul uzual detaliile legate de un eveniment: „Juli Clover’s birthday party on April 17th at 4PM Pacific at Chuck E Cheese” sau de un memento: „remind me to pick up milk when I leave home”, aplicatia intelegand sarcina primita si creand pentru noi evenimentul sau mementoul. Daca aplicatiile traditionale pentru calendar solicita utilizatorilor completarea mai multor campuri destinate titlului, locului, duratei, alertei s.a.m.d., Fantastical va tipari aceste date in locurile in care trebuie in numai cateva secunde, scurtand procesul crearii unui eveniment in calendar. Mai mult decat atat, aplicatia pentru iPad ofera si posibilitatea vizualizarii pe o harta a locatiilor introduse pentru un eveniment, o functionalitate introdusa in aplicatia preinstalata Calendar din OS X Mavericks.

Fantastical

Pentru utilizatorii care utilizeaza aplicatiile Mementouri si Calendar din iOS pentru a-si organiza fiecare zi, Fantastical 2 ofera posibilitatea adaugarii tuturor datelor din aceste aplicatii, tranzitia de la ele la Fantastical fiind extrem de rapida si lipsita de orice fel de stres.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UBeC2UkbR98]

Vorbind numai despre aspectele pozitive, acum a venit vremea sa vorbim si despre cele care ar putea tine utilizatorii departe de aceasta aplicatie. Mai exact, cei de la Flexibits s-au gandit sa ofere trei versiuni diferite ale aplicatiei Fantastical, destinate iPhone, Mac, respectiv iPad. Astfel utilizatorii vor trebui sa plateasca fiecare aplicatie pentru a se bucura de functionalitatile ei pe toate dispozitivele, iar pretul total nu este deloc de neglijat. Desigur, sunt de parere ca munca dezvoltatorilor trebuie platita de consumatorii aplicatiilor, dar sa platesti in jur de 35 € pentru a cumpara de trei ori acelasi titlu, mi se pare putin cam mult. Versiunea pentru iPad a Fantastical este disponibila in App Store la suma de 8,99 € pentru o perioada limitata de timp, pretul normal fiind de 12,99 €.

  • Fantastical 2 pentru iPad – 12,99 € (9,99 € in perioada lansarii) – Cumpara acum

- Reclamă -