Facebook 9.0 a fost lansat in App Store. Iata ce functie importanta va primi aplicatia

0
389

Facebook 9.0

Aplicatia oficiala Facebook pentru iPhone si iPad a primit in cursul acestei dimineti o noua actualizare destul de importanta in ciuda identificatorului (9.0) care ne sugereaza o regandire totala a aplicatiei si nu doar cateva caracteristici noi. Cea mai importanta noutate pe care o aduce versiunea 9.0 a aplicatiei Facebook pentru iPhone si iPad este legata de sistemul de comentarii, aplicatia permitandu-ne in sfarsit sa raspundem comentariilor lasate de alti utilizatori la postarile paginilor care au activata aceasta optiune. Raspunsurile pentru comentarii au fost introduse in configurarile paginilor Facebook in urma cu cateva saptamani si sunt utile pentru ca poti raspunde fiecarui comentariu in parte si pentru ca iti ofera posibilitatea de a incepe un subiect de discutie pornind de la un comentariu, fara a aglomera sectiunea de comentarii cu raspunsuri inutile pentru postarea adaugata de pagina. Alte noutati aduse de actualizarea relativ minora a aplicatiei Facebook sunt evidentierea in Fluxul Noutati, pe iPad, a postarilor despre subiecte de interes si introducerea optiunii de a revizui si aproba postarile aflate in asteptare de catre administratorii de grupuri.

Separat de actualizarea publicata in cursul zilei de astazi pentru aplicatia Facebook, compania din Silicon Valley a anuntat in cursul noptii trecute lansarea unei noi caracteristici sociale, Nearby Friends, pentru aplicatia Facebook de pe mobil. Noua functie va permite utilizatorilor Facebook sa primeasca ocazional notificari atunci cand prietenii apropriati se afla in apropriere, caracteristica fiind intr-o oarecare masura similara cu ceea ce ne ofera Foursquare sau serviciul Gasire Prieteni oferit de Apple. Partea buna pentru utilizatori este ca noua functie a aplicatiei Facebook va putea fi oprita sau pornita oricand doresti, iar tu vei putea alege grupurile de prieteni de la care sa primesti notificari atunci cand isi dau un check-in in aproprierea ta. Daca sunteti un vechi utilizator al aplicatiei Facebook, atunci s-ar putea sa mai fi primit in trecut notificari aleatorii pe mobil atunci cand un prieten sau un grup de prieteni si-au dat check-in intr-o zona apropriata locatiei in care va aflati. Noua functionalitate a Facebook urmeaza sa fie introdusa in aplicatia oficiala pentru iPhone in saptamanile urmatoare.

Pentru a face actualizarea la versiunea 9.0 a aplicatiei Facebook, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -