eBay 3.3.0 pentru iPhone si iPad a fost lansat in App Store

0
295

eBay este aplicatia oficiala pentru iPhone si iPad a celei mai mari companii din lume axate pe licitatii online, zeci de milioane de vizitatori accesandu-i platforma pentru a vinde si cumpara produse la preturi rezonabile. In App Store exista doua aplicatii pentru a accesa site-ul principal al eBay, una creata special pentru iPhone si iPod touch, si una creata doar pentru tabletele iPad, ambele fiind actualizate de compania eBay in cursul noptii trecute. Pentru ca sunt doua aplicatii separate, vom discuta despre fiecare actualizare in parte:

eBay 3.3.0

Versiunea 3.3.0 a aplicatiei eBay pentru iPhone aduce o pagina de pornire actualizata, care include articolele pe care le-am urmarit, fluxul si produsele recomandate, pozele sunt afisate la o dimensiune mai mare atat in pagina de cautare, cat si in pagina fiecarui articol accesat in parte, sunt afisate recenzii pentur produse pentru mult mai multe produse din catalogul eBay, iar cumparatorii interesati de un produs vor putea atasa imagini mesajelor trimise catre vanzator. Trecand mai departe, aplicatia ofera asistenta pentru vanzarea in Austria si Olanda, aduce posibilitatea de a retine un produs dorit in magazin si de-al ridica personal folosind aplicatia Passboik de pe iPhone, iar utilizatorii vorbitori de portugheza braziliana vor putea folosi aplicatia in limba vorbita. La final, cea mai noua versiune a aplicatiei pentru iPhone ofera imbunatatiri pentru viteza de raspuns si corecturi de probleme.

eBay 3.3.0

Versiunea 3.3.0 a aplicatiei eBay pentru iPad a fost si ea actualizata, aducand o parte dintre noutatile introduse si pe iPhone, dar nu numai. eBay pentru iPad permite utilizatorilor sa cumpere un produs online si sa il ridice personal direct din magazin, comerciantii care accepta aceasta metoda de livrare afisand o optiune speciala pe pagina de vanzare a produsului. Totodata, aplicatia afiseaza acum rezultatele cautarilor mai inteligent, aratand nu doar rezultate pentru ce am cautat, ci si articole asemanatoare, pagina de vanzare a fost modificata, au fost adaugate mai multe detalii in legatura cu livrarea produselor si a fost introdusa optiunea de a partaja articole prin AirDrop. La final, aplicatia eBay pentru iPad aduce corecturi de probleme si imbunatatiri pentru performante, mai ales pentru incarcarea ecranului de pornire al aplicatiei.

Pentru a face actualizarea la versiunea 3.3.0 a aplicatiei eBay, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -