Apple va lansa o singura versiune de iPhone cu ecran mai mare in aceasta toamna

0
338

iPhone 6

In cursul zilei de ieri va prezentam poate cele mai plauzibile imagini cu o carcasa a prespusului iPhone 6, acelea parand sa provina chiar de la cel mai mare partener al companiei Apple. Chiar daca imaginile nu erau de cea mai buna calitate, dispozitivul pe care il puteam vedea avea in mod cert un ecran mai mare decat actualele generatii, lucru afirmat in majoritatea zvonurilor aparute pana acum in legatura cu iPhone 6. Daca foarte multi considera ca viitoarea generatie de iPhone va veni in doua versiuni cu ecrane mai mari, de 4,7 inch si 5,5 inch, o noua stire aparuta astazi aceasta ipoteza, partial. Se pare ca partenerii Apple sa pregatesc de inceperea productiei in masa a ecranelor de 4,7 inch ce vor fi utilizate in iPhone 6, nefiind inca in plan producerea unui iPhone cu ecran mai mare de 5 inch, scrie agentia Reuters.

Citand persoane din interiorul lantului de furnizori, jurnalistii ne spun ca trei parteneri ai Apple vor incepe productia ecranelor de 4,7 inch ale iPhone 6 in luna mai, pregatind lansarea pentru luna septembrie. De asemenea, persoanele citate ne spun ca asteptatul model de iPhone cu ecran de 5,5 inch nu va fi lansat anul acesta din cauza dificultatilor legate de producerea ecranelor cu tehnologia in-cell. Cu toate acestea, Apple nu renunta la acest plan, urmand ca, la cateva luni dupa lansarea noului iPhone 6, sa produca viitorul dispozitiv cu ecran mai mare de 5 inch, pana atunci partenerii avand suficient timp pentru perfectionarea procesului de fabricatie al acestor ecrane.

Firmele contractate de Apple pentru producerea ecranelor iPhone 6 sunt Japan Display, Sharp si LG, conform aceleiasi surse. In urma cu cateva saptamani aparuse pe internet o stire legata de declaratiile unui analist care sustinea, de asemenea, ca Apple va lansa in 2014 numai o singura versiune de iPhone cu ecran mai mare de 4 inch, si prezentand aceeasi lista de furnizori pentru ecranele de 4,7 inch ale iPhone 6.

- Reclamă -