Apple a lansat Safari 7.0.3 pentru OS X Mavericks

0
260

In cursul noptii trecute compania Apple a lansat versiunea 7.0.3 a Safari pe care toti utilizatorii a caror Mac-uri ruleaza OS X Mavericks o vor putea instala pe propriile sisteme pentru a se bucura de cateva imbunatatiri aduse in privinta compatibilitatii, stabilitatii si securitatii.

Safari 7.0.3 notificari preferinte

Actualizarea include o noua optiune ce permite dezactivarea solicitarilor de trimitere a notificarilor push de catre site-urile web, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor avea o noua preferinta in interiorul panoului de configurari al Safari, cu ajutorul careia vor putea alege care sunt site-urile web de la care nu mai doresc sa primeasca notificari push. Trecand mai departe, Safari 7.0.3 corecteaza o problema care putea cauza incarcarea unei pagini web sau trimiterea unui termen de cautare din campul unificat de cautare si de adresa inainte de a apasa tasta Retur, corecteaza o problema ce putea bloca receptionarea notificarilor push de la site-urile wen si imbunatateste compatibilitatea functionalitatii de auto-completare a informatiilor cardurilor de credit cu site-urile web. Utilizatorii care instaleaza cea mai noua versiune a Safari vor putea sa acceseze pagini web cu domenii generice de nivel superior, se vor bucura de o tehnologie sandbox intarita si de inlaturarea unor probleme de securitate, inclusiv de cele identificate in competitiile recente privind securitatea. Este interesant ca Apple ofera o atentie mare expertilor in securitate si imediat dupa ce este descoperita o vulnerabilitate, o inlatura prin trimiterea unor actualizari.

Pentru a descarca versiunea 7.0.3 a Safari pentru OS X Mavericks, va trebui sa accesezi sistemul Actualizare software situat in meniul Apple si sa faci clic pe butonul Update situat in dreptul actualizarii dedicate Safari. Efectuarea actualizarii este cu atat mai recomandata cu cat ea inlatura o serie de probleme de securitate si imbunatatiri importante.

- Reclamă -