Apple este pregatita de lansarea iOS 7.1.1

0
719

iOS-7-teaser-iPhone-5c-ad-009

Lansat in urma cu mai bine de 35 de zile, iOS 7.1 este o versiune a iOS pe care posesorii de iPhone si iPad au asteptat-o indelung si care, din pacate, nu este lipsita de probleme. Asa cum era de asteptat, Apple a descoperit o parte dintre aceste probleme si lucreaza in prezent la o noua actualizare pentru sistemul de operare dedicat dispozitivelor mobile. iOS 7.1.1 va fi, cel mai probabil, viitoarea versiune a iOS, iar pe baza analizei locatiei si a versiunii sistemului de operare de pe care au fost accesate diferite site-uri, s-a descoperit ca incepand cu luna aprilie numarul vizitelor facute de pe dispozitive cu iOS 7.1.1 din zona California (statul in care isi are Apple sediul) au crescut considerabil. Asta poate insemna un singur lucru: lansarea iOS 7.1.1 este foarte aproape de noi.

Daca saptamana aceasta Apple nu ne-a facut nicio surpriza, se poate ca dupa sarbatori compania americana sa ne ofere dispozitivelor o noua actualizare. Avand in vedere faptul ca nu este o actualizare prea importanta in ceea ce priveste modificarea, imbunatatirea sau introducerea unor caracteristici noi, Apple nu a publicat inca iOS 7.1.1 pe portalul dedicat dezvoltatorilor si este putin probabil sa o faca inaintea lansarii versiunii finale. De regula, aceste actualizari intermediare sunt menite sa corecteze o serie de erori si sa imbunatateasca functionarea unor aplicatii sau sisteme.

Merita mentionat ca si traficul inregistrat pe diferite site-uri de pe dispozitive cu iOS 8, precum si de pe Mac-uri cu OS X 10.10 a crescut in ultima perioada de timp, semn ca tot mai multe Mac-uri si dispozitive iOS din interiorul campusului Apple au acces la aceasta versiune pentru ca inginerii sa poata pune la punct ultimele detalii. Daca data lansarii iOS 7.1.1 este necunoscuta, iOS 8 impreuna cu OS X 10.10 vor fi prezentate lumii intregi la WWDC 2014, pe 2 iunie, urmand a fi disponibile pentru descarcare in toamna acestui an.

Ca de obicei, atunci cand va fi lansat iOS 7.1.1 (sau orice alta versiune a iOS ori OS X), pe iTutorial.ro veti fi anuntati imediat, asa ca va recomandam sa ne urmariti pe retelele de socializare.

- Reclamă -