Vicepresedintele Apple Greg Joswiak prezinta implementarea CarPlay in cel mai nou model de Ferrari (Galerie foto)

0
1220

Captură de ecran din 2014.03.04 la 17.09.38

La o zi dupa anuntul oficial facut de compania Apple in legatura cu lansarea noului sistem CarPlay (denumirea noua a „iOS in the Car”, cu care eram obisnuiti inca din vara), Ferarri a organizat o conferinta de prezentare a noilor modele Ferarri FF si California T, care vor avea noul sistem integrat in consola centrala. Producatorul italian anunta inca de ieri prezentarea noilor modele in cadrul unei conferinte speciale.

autosalon-genf-2014-ferrari-6

Prezentarea a avut loc, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar MacPrime a reusit sa fie prezent la marele eveniment si sa inregistreze cateva imagini, pe care le puteti vedea in cadrul acestui articol, impreuna cu imaginile postate de Ferrari. Pentru a face demonstratia modului in care functioneaza noul sistem, italienii l-au invitat pe Greg Joswiak, vicepresedinte Apple si directorul echipelor de marketing pentru produsele iPhone, iPad si iOS. Partea interesanta este ca nu a vorbit Eddy Cue, vicepresedinte executiv al Apple, precum si membru in comitetul de conducere al Ferrari.

ferrari-california-as-04

Ferrari FF este primul model din istorie al producatorului italian care are 4 locuri si este descris de companie ca fiind cea mai rapida masina din lume in aceasta configuratie, atingand viteza de 334 km/h si accelerand de la 0 la 100 km/h in numai 3,7 secunde. Autoturismul cu motor avand o capacitate cilindrica de 6,3 litri poate fi perfect pentru orice familie care poate cheltui peste 240.000 € pentru o masina…. Totodata, Ferrari a prezentat si California T, un alt model care va avea integrat noul sistem Car Play. California este o masina decapotabila avand un motor V8 de 4,3 litri si 552 de cai putere.

Asadar, pana acum am vazut modul in care trei producatori (Ferrari, Mercedes-Benz si Volvo) au implementat Car Play in propriile autoturisme. In total 4 masini (pe langa cele doua Ferrari, au fost prezentate si noua Clasa C a Mercedes-Benz si noul Volvo XC90) avand acest sistem au fost prezentate in cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar pana la sfarsitul anului numerosi alti producatori urmeaza sa prezinte noul sistem.

- Reclamă -