Un important client pentru Twitter este disponibil gratuit in App Store

0
223

Utilizatorii retelei sociale Twitter care detin un iPhone sau iPad stiu ca aplicatia oficiala oferita de creatorii platformei are multiple limitari, asa ca multi dintre ei au ales sa utilizeze diferite aplicatii de la terti pentru a accesa si administra conturile personale de Twitter. Cei mai populari clienti Twitter din App Store sunt, probabil, Tweetbot si Twitterrific, prima dintre cele doua aplicatii fiind preferata mai mult de utilizatori datorita unor functii unice. Fiindca ambele aplicatii sunt platite, dezvoltatorii Twitterrific s-au gandit sa faca o mutare importanta in fata rivalei Tweetbot, aplicatia lor fiind oferita acum gratuit tuturor posesorilor de iPhone si iPad.

Daca pana acum, Twitterrific era disponibil in App Store la pretul de 2,69 €, incepand de acum toti utilizatorii vor putea sa descarce gratuit aplicatia pe propriile dispozitive si sa o utilizeze nelimitat. Pentru a fi corecti in fata celor care au platit deja aplicatia, cei de la The Iconfactory s-au gandit sa adopte modelul freemium pentru Twitterrific, adica sa afiseze reclame si sa restranga functionalitatea aplicatiei pentru utilizatorii care o vor descarca gratuit, totul pentru a-i determina si pe acestia sa plateasca o cumparatura din aplicatie (in-app purchase) pentru a se bucura de acelasi Twitterrific precum vechii utilizatori. Astfel, pentru a obtine acces la vizualizarea azi, traducerile Tweet-urilor, notificarile push si pentru a ascunde reclamele, utilizatorii noi vor trebui sa plateasca un pachet in valoare de 2,69 €. Partea cea mai buna este ca utilizatorii care au descarcat deja aplicatia nu sunt deloc afectati de schimbari, deci ei nu vor trebui sa plateasca nimic pentru a avea acces la functionalitatile mentionate anterior.

Twitterrific

Modificarea tipului aplicatiei Twitterrific vine odata cu versiunea 5.7 lansata in App Store in cursul noptii trecute. Noua versiune adue cateva imbunatatiri minore si corecteaza erorile legate de culorile butoanelor afisate gresit pe iOS 7.1. Cea mai notabila implementare in noua versiune a Twitterrific este cresterea capacitatii cronologiei la 500 de Tweet-uri, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor trebui sa incarce mai rar continutul atunci cand isi acceseaza cronologiile de pe Twitter.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.7 a aplicatiei Twitterrific, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Twitterrific pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

Nu uitati ca ne puteti urmari pe Twitter la adresa [vc_button title=”@itutorialro” target=”_self” color=”default” href=”https://twitter.com/itutorialro”] pentru a fi la curent cu ultimele tutoriale, cu noutatile din lumea Apple si a aplicatiilor pentru iOS si Mac OS X.

- Reclamă -