Microsoft actualizeaza aplicatia OneNote pentru iPad

0
254

OneNoteLa sfarsitul acestei saptamani compania americana Microsoft a facut un anunt extrem de important pentru o buna parte din actualii sau potentialii clienti ai iPad, lansand versiunile optimizate pentru tableta Apple a programelor din suita Office: Word, PowerPoint si Excel. O buna parte dintre utilizatori au fost dezamagiti de faptul ca cele trei aplicatii gratuite ofera o functionalitate redusa pentru utilizatorii care nu platesc un abonament Office 365, dar asta nu a oprit cu nimic descarcarea intr-un volum mare a aplicatiilor.

Aplicatia OneNote face si ea parte din suita Office, asa ca si ea este disponibila in cadrul suitei Office de pe iPad. OneNote permite utilizatorilor sa inregistreze notite si le ofera o gama variata de instrumente, astfel incat poate fi considerata o alternativa a Word pentru consumatorii care nu au nevoie de prea multe functionalitati atunci cand vine vorba de editat texte. Spre deosebire de Word, PowerPoint si Excel, OneNote este disponibila de cativa ani pe tabletele iPad, dar pentru ca si acest titlu sa fie in ton cu designul celorlalte aplicatii ale Office, Microsoft a decis sa il actualizeze.

Utilizatorii pot descarca in prezent versiunea 2.2 a OneNote pentru iPad, aplicatia avand acum un design prietenos cu iOS 7, adoptand designul plat si simplist al celei mai recente versiuni majore a sistemului de operare pentru iPhone si iPad. Pentru ca tot am comparat-o cu celelalte trei aplicatii ale Office in versiunea pentru iPad, ei bine OneNote adopta acelasi design gandit bine de Microsoft pentru platforma iOS. Impreuna cu designul refacut, Microsoft a adus implementat auto-decuparea imaginilor cu panoul alb de scris si a documentelor, si a corectat cateva erori prezente in versiunile anterioare.OneNote

Merita sa mentionam ca OneNote poate fi descarcata si utilizata complet gratuit de posesorii de iPad, nefiind necesara plata a unui abonament pentru a te putea bucura de functionalitatile ei. De curand compania din Redmond a lansat si o versiune optimizata pentru Mac a aplicatiei OneNote, asa ca in cazul in care sunteti posesorul acestor dispozitive va veti putea bucura de aplicatie si de sincronizarea datelor intre platforme.

- Reclamă -