iTunes Festival editia SXSW a inceput cu trei concerte importante – iata cum le poti urmari

0
230

Dupa succesul pe care l-a avut evenimentul in ultimii ani, anul acesta compania Apple a luat decizia de a organiza iTunes Festival, pentru prima data, si in Statele Unite, evenimentul avand loc in cadrul prestigiosului festival de muzica SXSW. Asa cum a fost stabilit, debutul evenimentului a avut loc in cursul noptii trecute cand au urcat pe scenele iTunes Festival trupele Coldplay, Imagine Dragons si London Grammar, incantand audienta atat cu melodii noi, cat si cu piese incluse in cele mai noi albume.

iTunes Festival

Prestatiile fiecarui artist pot fi urmarite gratuit, asa cum v-am spus in utlimele saptamani, de pe majoritatea dispozitivelor Apple atat in direct, cat si in reluare. Apple ofera utilizatorilor de iPhone, iPad si iPod touch o aplicatie iTunes Festival care poate fi descarcata din App Store gratuit (link direct pentru descarcare). De pe computer (Mac si PC) evenimentul poate fi urmarit prin intermediul aplicatiei iTunes (acceseaza acum pagina speciala), iar pe Apple TV exista un canal special iTunes Festival adaugat de catre Apple saptamana trecuta.

Fiindca toate concertele incep in jurul orei 02:00 (ora Romaniei) si se incheie dupa ora 06:00, urmarirea lor in direct este destul de dificila, asa ca posibilitatea de a le accesa in reluare, oricand doresti, este un lucru bun pentru noi.

iTunes Festival SXSW se desfasoara pe durata a cinci nopti, incepand cu nopatea trecuta, iar pe scene urmeaza sa mai urce artisti celebrii cum ar fi Pitbull, Ketrick Lamar, Keith Urban si multi altii. Intreaga lista cu artisti poate fi accesata prin intermediul aplicatiilor iTunes Festival.

La final, trebuie sa mentionez ca in la concertele de aseara au participat si doi vicepresedinti Apple, care au postat pe conturile oficiale de Twitter imagini din timpul concertelor. Phil Schiller si Eddy Cue sunt cei doi oficiali, iar impreuna cu ei s-ar putea sa mai fi participat si altii care inca nu au conturi de Twitter.Captură de ecran din 2014.03.12 la 07.28.23Captură de ecran din 2014.03.12 la 07.28.54

 

- Reclamă -