Iata primele imagini cu viitoarea functie de efectuare a apelurilor voce din aplicatia WhatsApp

0
1158

La sfarsitul lunii februarie va spuneam, la scurt timp dupa ce a fost anuntat oficial ca Facebook a achizitionat-o pentru o suma toatala de 19 miliarde de dolari, ca WhatsApp urmeaza sa ofere in curand un nou serviciu pentru efectuarea apelurilor voce prin internet (apeluri de tip VoIP), pe care il va include in populara aplicatie WhatsApp Messenger, pentru a creste competitivitatea in fata unor servicii similare oferite de catre Microsoft sau Viber. Utilizatorii celebrei aplicatii de mesagerie au primit cu bucurie vestea, iar acum vor fi si mai bucurosi sa vada cum va arata interfata pentru apeluri conceputa de catre dezvoltatorii WhatsApp. iPhoneItalia a obtinut primele capturi de ecran cu viitoarea versiune a aplicatiei WhatsApp, iar noi putem vedea modul in care va arata noua functionalitate.

whatsapp-chiamate-614x544

WhatsApp a fost redesenata complet pentru a se potrivi iOS 7, iar interfata utilizator conceputa pentru efectuarea apelurilor  reflecta indeaproape  interfata apelurilor curente efectuate prin aplicatia preinstalata Telefon din iOS 7.1. Desigur, WhatsApp va permite utilizatorilor sa efectueze apeluri gratuite atat printr-o conexiune recomandata Wi-Fi, cat si prin intermediul unei retele celulare de date. Practic WhatsApp va fi cat de curand un serviciu indispensabil pentru majoritatea utilizatorilor de telefoane inteligente, principalul avantaj in fata FaceTime si a iMessage fiind disponibilitatea si pe alte platorme decat iOS.

whatsapp-chiamate-3-614x516

Din ceea ce poate vedea in capturile de ecran publicate de site-ul web italian reiese ca viitoarea versiune a WhatsApp va permite utilizatorilor sa partajeze mult mai simplu si rapid imagini. Daca pana acum butonul pentru partajarea unei imagini era introdus in interiorul optiunii „mai multe”, acum vedem ca dezvoltatorii au ales sa il plaseze in dreptul campului pentru tiparirea mesajelor care va fi si mai ingust decat pana acum.

WhatsApp urmeaza sa primeasca in curand o actualizare foarte importanta, iar in momentul in care ea va fi publicata in App Store, noi va vom anunta.

- Reclamă -