Iata noi imagini cu carcasa spate a iPhone 6

0
364
iphone-6-03
Imaginea la dimensiune completa este mai jos.

In cursul acestei seri au aparut pe celebra retea sociala a Chinei, Weibo, o serie de imagini primite de o persoana de la cineva care lucreaza in interiorul fabricilor ce asambleaza viitorul iPhone 6. Chiar daca nimeni nu poate confirma inca veridicitatea acestor imagini, ele par sa ne prezinte carcasa spate impreuna cu schitele si notarile oficiale ale Apple. De asemenea, imaginile confirma o parte dintre zvonurile aparute pana acum.

Dispozitivul iPhone 6 prezentat in imaginile de mai jos are o camera iSight iesita in relief (similara celei de pe modelele de 32 Gb si 64 GB ale iPod touch generatia a 5-a), un profil mult mai subtire decat cel al iPhone 5s si margini mai rotunjite. De asemenea, putem remarca faptul ca spatele presupusului iPhone 6 din imagini este foarte asemanator carcasei iPhone 5/5s, principala diferenta fiind lipsa sticlei in partile inferioare si superioare, desi conturul pare sa fi fost pastrat de Apple, cel mai probabil din cauza antenelor. De asemenea, din imagini se poate vedea, chiar daca presupusa carcasa nu este comparata cu cea a unui iPhone 5s sau iPhone 5, ca are dimensiuni mai mari decat modelele anterioare iPhone, confirmand indirect marirea ecranului.

Imaginile ar putea veni chiar din interiorul fabricii Foxconn, care este cel mai mare partener al Apple si care a asamblat majoritatea modelelor de iPhone aparute pana acum. Dispozitivul prezentat acum pare sa fie asemanator celor din schitele pe care le vedeam la sfarsitul saptamanii trecute, camera iesita in relief fiind unul dintre elementele principale pe care le au in comun.

- Reclamă -