Facebook 8.0 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila in App Store

0
284

Aplicatia Facebook pentru iPhone si iPad a primit in cursul noptii trecute una dintre cele mai importante actualizari din ultima perioada, utilizatorii retelei sociale avand acum posibilitatea de a instala pe propriile dispozitive versiunea 8.0. Chiar daca numarul versiunii ne indica introducerea a multiple functii noi si a unui design cel putin reimprospatat, compania Facebook s-a limitat la introducerea unei singure functionalitati noi.

Facebook 8.0

In primul rand, aplicatia Facebook pentru iOS va permite utilizatorilor sa vada si sa modifice audienta fiecarui album postat pe propriul profil, in trecut fiind necesara accesarea versiunii pentru desktop pentru a face acest lucru. Versiunea 8.0 a Facebook mai include un design actualizat care ofera posesorilor de iPad un mod mai usor de a posta si distribui postari de pe tablete. La final raman imbunatatiri aduse fiabilitatii si vitezei de raspuns, aplicatia parand intr-adevar ceva mai rapida decat in versiunea anterioara. Desi multi se asteapta ca cei de la Facebook introduca in aplicatia oficiala pentru iOS aceeasi interfata utilizator ca si in aplicatia Paper, disponibila numai in Statele Unite, compania americana ezita inca sa faca o asemenea modificare radicala.

Pentru a face actualizarea la versiunea 8.0 a aplicatiei Facebook, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -