iPhone 6 va fi lansat in septembrie si va veni in doua versiuni, cu ecrane de 4,7 si 5,5 inch

- Publicitate -
Macheta celor doua versiuni noi de iPhone 6. Imagine via MacRumors
Macheta celor doua versiuni noi de iPhone 6. Imagine via MacRumors

Dupa lansarea noilor generatii ale unor importante modele de telefoane competitoare ale iPhone, toti consumatorii isi indreapta atentia catre viitorul model al dispozitivului produs de catre Apple. Chiar daca pana in acest moment nimic nu este sigur, intrucat Apple pastreaza in secret toate detaliile legate de viitoarele dispozitive, pe internet au aparut numeroase informatii legate de viitorul dispozitiv. Cea mai recenta dintre ele a fost publicata in cursul acestei seri de site-ul japonez Nikkei care raporteaza ca iPhone 6 va fi lansat in septembrie, conform unor informatii pe care ei le-ar fi obtinut de la persoane din interiorul Apple familiarizate cu planurile companiei legate de noul dispozitiv.

Trecand mai departe, site-ul ne informeaza ca se asteapta ca viitorul telefon inteligent al Apple sa fie denumit iPhone 6 si crede, pe baza informatiilor obtinute, ca noul dispozitiv va fi oferit in doua versiuni cu ecrane diferite, de 4,7 inch si 5,5 inch, confirmand un sir mare de zvonuri anterioare care ne indicau aceleasi dimensiuni pentru ecranele viitoarelor dispozitive iPhone.

Se pare ca partenerii Apple ar fi inceput productia unor componente ale viitorului dispozitiv, cum ar fi cititorii de amprente sau cipurile utilizate pentru drivere. Cu toate acestea, productia in masa a panourilor LCD, ce vor fi introduse in viitorul iPhone, urmeaza sa inceapa in perioada aprilie-iunie, firmele contractate de Apple pentru acest proiect fiind Sharp, Japan Display si LG. La final, aflam de la aceeasi sursa ca rezolutia ecranului viitorului iPhone va fi crescuta semnificativ decat cea a modelelor actuale.

Deocamdata nimeni nu stie cat de mult se bazeaza informatiile japonezilor pe lucruri auzite de la parteneri ai Apple, intrucat informatiile lor par sa insumeze mai multe zvonuri aparute in trecut. Merita mentionat ca saptamana aceasta aflam de la un analist american ca Apple va lansa un model de iPhone cu ecran de 4,7 inch, fiind destul de putin probabil ca modelul de 5,5 inch sa isi faca aparitia pe piata anul acesta.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.