Tastatura Flesky – cea mai buna alternativa a tastaturii virtuale a iOS – este oferita gratuit dezvoltatorilor

0
924

iphone5cFleksy, compania dezvoltatoare a unei tastaturi inteligente, a anuntat in luna decembrie oferirea unui set cu instrumente dezvoltatorilor de aplicatii pentru iOS in ideea de a putea implementa tastatura predictiva, bazata pe gesturi, Flesly, in creatiile lor. Dupa o perioada in care numai un numar restrans de dezvoltatori de aplicatii au avut acces la tastatura revolutionara si extrem de intuitivam cei de la Fleksy au anuntat ca vor oferi SDK-ul tastaturii gratuit tuturor dezvoltatorilor de aplicatii interesati sa ofere utilizatorilor o alternativa viabila la clasica tastatura din iOS.

Chiar daca tastatura nu este inclusa, la fel ca si Emoji, de exemplu, in lista cu tastaturi a iOS si este posibil ca Apple sa nu ne faca vreo surpiza in acest sens, Fleksy este un software extrem de interesant pe care sunt convins ca un numar destul de mare de dezvoltatori se vor bucura sa il introduca in creatiile lor. Fleksy a fost deja implementata in aplicatiile a caror dezvoltatori au avut posibilitatea de a face parte din grupul privat de testare, iar odata cu oferirea gratuita a SDK-ului, oricine este interesat va putea sa o foloseasca.

Fleksy este o tastatura extrem de inteligenta care ofera sugestii de cuvinte automate, chiar in timp ce utilizatorul tipareste, in ideea de a imbunatati viteza de tastat, precum si un sistem de autocorectare sofisticat care ar trebui sa ne fereasca de erorile generate de tiparirea rapida a cuvintelor. Mai mult decat atat, tastatura are un sistem de recunoastere a gesturilor care permite utilizatorilor sa insereze spatii si semne de punctuatie, dar si sa stearga litere folosind simple glisari spre dreapta/stanga. Mai mult decat atat, tastatura poate fi personalizata de utilizatori dupa bunul plac, deci vorbim despre un instrument extrem de util si placut pentru toti cei care scriu mult folosindu-si dispozitivele cu iOS.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kCQUbkt68T0]

Echipa Fleksy este foarte optimista in ceea ce priveste integrarea sistemului lor, intrucat au primit deja cateva sute de solicitari din partea dezvoltatorilor interesati. Cu toate acestea, cel mai important ar fi ca o aplicatie populara de mesagerie sa o adopte pentru ca sistemul sa se bucure de adevaratul succes. Puteti testa tastatura Fleksy descarcand aplicatia conceputa chiar de dezvoltatorii sistemului:

 

Sursa: Fleksy
- Reclamă -