Sunt acestea primele imagini cu carcasa complet asamblata a iPhone 6?

- Publicitate -

In cursul noptii trecute Sonny Dickson, australianul care ne-a oferit in trecut atatea imagini cu carcasa si diferite componente interne ale iPhone 5s si iPhone 5c, a publicat pe contul sau de Twitter o serie de imagini cu ceea ce pare a fi carcasa unui viitor iPhone cu ecran mai mare. Sonny Dickson sustine ca aceste imagini au aparut pentru prima data in China, iar persoana care le-a distribuit sustinea ca ele ne prezinta carcasa iPhone 6.

iPhone 6

Deocamdata nimeni nu poate sti daca imaginile ne prezinta forma finala a iPhone 6, un prototip sau este o simpla interpretare facuta pe computer.

Cel mai suspect element al carcasei prezentate este ca ea apare, in cateva imagini, complet asamblata, avand inclusiv butonul principal cu Touch ID montat. Nu excludem ca, peste cadrul infoliat, cel care a distribuit imaginile sa fi adaugat panoul frontal redimensionat al unui iPad, de exemplu, pentru a ne arata ca ea poate gazdui cu usurinta un ecran de dimensiuni mai mari. Defapt, imaginile cu ecranul sunt cele care au diferite probleme, textura de pe carcasa infoliata repetandu-se si pe ecranul dintr-o imagine (chiar daca acesta din urma nu este infoliat), iar intr-alta descoperindu-se o textura diferita, asemanatoare cu cea de pe ecranul iPad-ului Air prezentat inaintea lansarii. Actualizare: imaginile care includ panoul frontal (de exemplu, cea de mai jos) au fost create de designerul Martin Hajek si sunt, deci, niste falusri. Cu toate acestea imaginile din galeria de mai jos, publicate de Sonny Dickson, par a fi autentice, desi ne prezinta o carcasa care are anumite probleme, dupa cum am mentionat mai jos.
iPhone 6

Nici carcasa nu este lipsita de probleme. Daca va uitati cu atentie la imagini, veti observa ca pe carcasa spate a dispozitivului apare imprimata denumirea si textul FCC, un lucru destul de neobisnuit pentru un prototip. De asemenea, fontul cu care este scrisa denumirea dispozitivului, “iPhone”, este mai gros decat fontul care apare scris pe carcasa iPhone 5s. De-a lungul timpului, compania Apple a subtiat in repetate randuri fontul pentru a sugera ideea de usor a dispozitivelor.iphone-6-47

Trecand la ceea ce vor sa ne prezinte imaginile, ei bine avem o carcasa unibody din aluminu care pare sa gazduiasca, conform desenatorului italian Federico Ciccarese, un ecran cu o diagonala de 4,7 inch si o latime de 2,3 inch (aceeasi latime ca si in cazul iPhone 5s). Forma carcasei pare a fi imprumutata de la iPod touch generatia a 5-a, butoanele de pe marginea laterala, impreuna cu partea inferioara a dispozitivului avand o configuratie asemanatoare cu cea a iPod-ului sau chiar a iPad Air. Un alt aspect interesant al carcasei este lipsa unui decupaj pentru adaugarea unui element de plastic sau sticla, necesar, in cazul iPod touch, pentru a acoperi antenele wireless, fara a obtura semnalul. Observam ca, in ceea ce priveste camera foto, lucrurile stau cat se poate de corect, carcasa spate avand cele trei decupari exististente si pe iPhone 5s: pentru camera, microfon si flash-ul cu True Tone.

Zvonurile aparute pana acum ne indicau posibilitatea lansarii unui iPhone 6 in doua versiuni diferite, una cu ecran de 4,7 inch si una cu ecran de peste 5 inch. De asemenea, anumiti analisti ne sugereaza lansarea unui iPhone cu ecran fara rama, Apple putand opta pentru un ecran din margine pana in margine care ajuta la cresterea diagonalei fara marirea in dimensiuni a dispozitivului. Ecranul viitorului iPhone urmeaza sa fie acoperit de o sticla de safir, Apple facand investitii in acest sens.

Deocamdata nimeni nu poate confirma autenticitatea imaginilor, iar mai jos aveti o intreaga galerie foto cu multe imagini a “carcasei iPhone 6”.

 

In concluzie, dispozitivul prezentat pare mai subtire, putin mai mare decat actualele iPhone-uri, si are un profil asemanator iPod touch generatia a cincea sau chiar a unui iPad Air ori iPad mini. Chiar daca imaginile ne prezinta un fals, prin intermediul lor ne putem face o buna idee asupra modului in care va arata viitorul iPhone 6, pe care Apple urmeaza sa il lanseze in septembrie.

 

Sursa: Sonny Dickson
- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Campania Apple „Capturat pe iPhone 6s” aduce noi imagini colorate în numeroase locuri de pe glob

Compania Apple și-a extins recent campania publicitară „Caputrat pe iPhone” publicând o serie de noi imagini colorate,...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.