Iata cum ar putea arata iPhone 6 cu ecran de 4,5 inch si 5,5 inch in comparatie cu iPhone 5s (Galerie de imagini)

0
1697

iPhone-6-03-cd

Foarte multi posesori de iPhone, si nu numai, se intreaba in acest moment cum ar putea arata viitorul iPhone 6. Din moment ce Apple nu mai are loc de vreun dispozitiv cu litera „s” in denumire, viitoarea generatie de iphone trebuie sa aduca un design modificat, asa cum a facut-o iPhone 4 si iPhone 5, succesorii unor modele de iPhone cu aceasta litera in denumire (iPhone 3GS, respectiv iPhone 4s). Cele mai multe zvonuri aparute pana acum pe inernet ne indica posibilitatea lansarii unui iPhone 6 cu ecran mai mare de 4 inch, unii analisti dand posibila lansarea chiar si a unui model cu ecran mai mare de 5 sau 5,5 inch. Pentru a ne arata cum ar putea arata un iPhone 6 cu ecran mai mare de 4 inch, desenatorul italian Federico Ciccarese a creat conceptul pe care il puteti vedea in imaginile de mai jos.

Interpretarea desenatorului este una destul de realista, avand in vedere evolutia designului produselor Apple din ultimii ani. Italianul ne spune ca iPhone-urile gandite de el au ecrane cu diagonala de 4,7, respectiv 5,5 inch, iar, in comparatie cu iPhone 5s, par a oferi o fereastra catre software mult mai mare. Cu toate ca diagonala este creascuta cu aproape 1 inch, iPhone-ul cu ecran de 4,7 inch nu este cu mult mai mare in dimensiuni decat fratele sau mai mic si cred ca multi utilizatori ar fi incantati de aceasta diagonala.iPhone-6-06-cd

Ce mai putem remarca la conceptul lui Ciccarese este carcasa spate curbata a iPhone-ului, existand in trecut zvonuri care dadeau drept sigura lansarea unui iPhone in forma unui Magic Mouse. Daca multi producatori au ales sa curbeze ecranul cu totul, o alegere nu tocmai inteleapta, in opinia mea, Apple ar putea sa dea o forma ergonomica telefonului, iar daca ati tinut vreodata un Magic Mouse in mana, stiti cat de confortabil este. Ceea ce mi se pare totusi putin bizar si, deci, putin probabil sa se intample in realitate, este mutarea intr-o pozitie centrala a camerei iSight, precum si micsorarea dimensiunii pictogramelor pe ecranul de pornire, pentru a afisa mai multe pe fiecare rand.

In concluzie, va intreb pe voi daca sunteti sau nu incantati de conceptul desenatorului italian si ce v-ati dori cel mai mult de la iPhone 6.

 

Sursa: Ciccarese Design
- Reclamă -