Apple a lansat iOS 7.1 beta 5 pentru iPhone si iPad

0
333

In urma cu cateva momente, compania Apple a publicat pe portalul dedicat dezvoltatorilor cea de-a 5-a versiune beta a iOS 7.1. Noua versiune de testare vine la aproximativ doua saptamani de la lansarea iOS 7.1 beta 4, care aducea cateva mici modificari pe partea de design si imbunatatea stabilitatea generala a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod touch. iOS 7.1 beta 5 are build-ul cu numarul 11D5145e si este disponibil fie prin sistemul Actualizare software al dispozitivelor utilizatorilor care au instalat deja iOS 7.1 beta, fie prin intermediul Apple Developer Center.

Citeste si: Iata toate noutatile pe care le aduce iOS 7.1 beta 5 (Articol actualizat)ios71beta5

Conform notitelor lansarii, iOS 7.1 beta 5 aduce imbunatatiri semnificative pentru Siri in anumite limbi de pe glob. Apple sustine ca vocea Siri cu timbru uman, care a fost inclusa inca din prima versiune a iOS 7 pentru limba engleza (americana), este disponibila acum si pentru engleza australiana si cea din Marea Britanie, precum si pentru limbile chineza (mandarina – China) si japoneza. Apple nu mentioneaza nimic altceva important, dar, cu siguranta, iOS 7.1 beta 5 include cateva imbunatatiri pe partea grafica. Despre toate noutatile pe care le aduce iOS 7.1 beta 5 vom vorbi, ca de obicei, intr-un articol separat (Actualizare: citeste mai multe despre toate noutatile incluse de Apple in iOS 7.1 beta 5).

Versiunile beta anterioare iOS 7.1 beta 5 aduceau o serie de noutati, cum ar fi modificarea interfetei apelurilor, evidentierea butoanelor de acces prin sistemul de Accesibilitate, noi optiuni pentru accesarea mai rapida a Touch ID si codului de blocare, o noua animatie pentru mesajul „Glisati pentru deblocare” si altele.

In continuare, nu va recomandam sa descarcati si instalati iOS 7.1 beta 5 in cazul in care nu sunteti un dezvoltator de aplicatii sau nu aveti inregistrat UDID-ul dispozitivului in contul unui dezvoltator, deoarece dispozitivul va fi blocat automat si veti fi nevoit sa faceti o restaurare.

Impreuna cu iOS 7.1 beta 5, Apple a lansat o noua versiune beta a Xcode 5.1 si a software-ului pentru Apple TV, pe care dezvoltatorii, de asemenea, le vor putea descarca din Apple Developer Center.

- Reclamă -