Angry Birds Star Wars II pentru iPhone si iPad este disponibil la reducere odata cu lansarea versiunii 1.3.0

0
743

Angry Birds Star Wars II reprezinta continuarea calatoriei epice a pasarilor furioase in lumea fantastica din filmele Star Wars, Rovio luand decizia de a oferi fanilor seriei de filme stiintifico-fantastice doua titluri diferite. In cursul zilei de astazi jocul lansat in urma cu aproape o jumatate de an a primit o actualizare importanta impreuna cu o taiere destul de importanta a pretului. Sa incepem cu versiunea 1.3.0 a Angry Birds Star Wars II aduce un nou pachet care poate fi achizitionat sub forma unui in-app purchase. Pachetul Carbonite contine 8 noi personaje pe care utilizatorii le pot folosi in joc in cazul in care il achizitioneaza sau le castiga dupa ce le incearca in anumite nivele din joc. Fiecare dintre cele opt personaje poate fi deblocat atunci cand este inregistrat o jucarie reala Telepod pe care Rovio le comercializeaza in anumite magazine. La final, compania finlandeza noteaza ca fiecare personaj utilizat poate fi folosit in noi nivele disponibile exclusiv pentru el.Angry Birds Star Wars II 1.3.0

Impreuna cu lansarea versiunii 1.3.0 a Angry Birds Star Wars II, Rovio a redus pretul jocului la un pret minim admis de Apple in App Store, 0,89 €. Promotia este valabila o perioada limitata de timp, si va invit sa profitati de ea cat mai aveti timp, in cazul in care nu ati cumparat deja jocul.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.3.0 a aplicatiei Angry Birds Star Wars II, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Angry Birds Star Wars II pentru iPhone si iPad – 0,89 € (redus de la 2,69 €) – Cumpara acum*

 

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face actualizarea.

- Reclamă -