PAC-MAN este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre Apple

0
241

O noua saptamana se aproprie de final, deci Apple a modificat din nou aplicatia saptamanii in App Store pe care o ofera gratuit tuturor posesorilor de iPhone, iPad si iPod touch. Daca saptamana trecuta compania americana ne incanta cu titlul Scanner Pro by Readdle, saptamana aceasta ne ofera unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile. Dezvoltat de catre NAMCO BANDAI Games, PAC-MAN este disponibil in App Store de cativa ani sub forma a doua aplicatii, una gratuita si una platita, cea din urma facand, desigur, obiectul promotiei celor de la Apple.Pac Man

Jocul japonez a fost lansat la inceputul anilor ’80 si a devenit un adevarat fenomen in intreaga lume, zeci de milioane de oameni petrecand ore in sir in fata dispozitivelor pentru a feri celebrul personaj galben de fantome si a-l ghida catre granule si fructe pentru bonusuri.
Versiunea pentru iPhone si iPad pastreaza grafica si atmosfera originala a jocului PAC-MAN, utilizatorii avand posibilitatea de a ghida acum personajul numai prin glisari pe ecran sau folosind un joystick virtual, lucru pe care nimeni nu l-ar fi crezut in urma cu 30 de ani. PAC-MAN pentru iPhone si iPad ofera clasicul mod „Arcade”, cu o serie de nivele grupate dupa dificultate si accesate pe masura progresului facut in joc, dar aduce pe langa 8 labirinturi noi, cu diferite noi provocari, pe care utilizatorii vor trebui sa plateasca pentru a se bucura de ele.
Recomand tuturor sa descarce jocul unei generatii, care a facut istorie in intreaga lume si a bucurat milioane de oameni.

NAMCO BANDAI au facut o treaba grozava reusind sa pastreze atmosfera jocului original intr-o lume in care jocurile cer o putere de procesare grafica tot mai mare si ofera efecte cat mai realiste. PAC-MAN pentru iOS este un joc ideal pentru nostalgici si nu numai.

PAC-MAN este disponibil in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad. Dimensiunea jocului este de 20,8 MB si este compatibil cu toate dispozitivele cu iOS ce au iOS 4.3 sau mai nou instalat.

- Reclamă -