Cum sa modificati configurarile pe iPhone sau iPad folosind Siri in iOS 7 – Tutorial

0
502

In iOS 7, Siri a primit o abilitate pe care multi utilizatori si-o doreau demult; acum poate controla anumite configurari pe iPhone si iPad, ceea ce inseamna ca noi nu vom mai fi nevoiti sa accesam manual aplicatia Configurari sau Centrul de control pentru a activa sau dezactiva o functie pe iPhone sau iPad. Pentru a va face viata mai usoara cu ajutorul Siri, puteti urma pasii de mai jos astfel incat Siri sa stie ce trebuie sa activeze sau sa dezactiveze:

  1. Deschideti Siri tinand apasant degetul pe butonul principal (Home) al iPhone-ului sau iPad-ului;Siri deschide dictare
  2. Dictati-i ceva de genul: Turn on airplane modeTurn off Bluetooth, Make screen brighter, Go to Facebook settings, Show me privacy settings, etc.iOS 7 Siri configurari
  3. Asteptati cateva secunde pana cand Siri a inteles ceea ce i-ati dictat, iar apoi veti vedea ca, fie va afisa configurarile cerute, fie a dezactivat sau activat o functie aleasa.

Retineti ca pentru a face aceste lucruri cu ajutorul Siri va trebui sa aveti instalat iOS 7 pe dispozitivul dvs. In prezent puteti sa controlati cu ajutorul Siri modul avion, functia nu deranjati, Wi-Fi, Bluetooth, sa blocati rotirea ecranului, sa controlati luminozitatea ecranului si sa o folositi ca si scurtatura catre anumite configurari.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina.

- Reclamă -