BGR: Apple va lansa iOS 7.1 beta 4 maine, partenerii il pot testa deja

0
380

 

Noua bara "Glisati pt. oprire" din iOS 7.1 beta 3
Noua bara „Glisati pt. oprire” din iOS 7.1 beta 3

Pe 7 ianuarie compania Apple publica, pe portalul dedicat dezvoltatorilor de aplicatii, cea de-a 3-a versiune beta a iOS 7.1, introducand o serie de modificari importante pentru interfata utilizator a aplicatiei Telefon, precum si alte mici imbunatatiri ale designului (citeste mai multe despre tot ce aduce iOS 7.1 beta 3). Conform unui articol publicat in cursul acestei seri pe site-ul BGR, Apple ar fi trimis spre testare partenerilor (a se citi: operatorilor de telefonie mobila) in cursul zilei de astazi o noua versiune beta a iOS 7.1, pe care compania urmeaza sa o publice in Apple Developer Center maine. iOS 7.1 beta 4 va include, conform BGR, numeroase corecturi, printre care se numara si rezolvarea problemelor legate de tastatura, problemelor intalnite de utilizatori in aplicatia Contacte, mai multe schimbari pentru interfata utilizator a aplicatiei Telefon si alte modificari.

BGR ne informeaza ca iOS 7.1 va avea nu mai putin de 6 versiuni beta, lansarea versiunii finale fiind programate in luna martie a acestui an. iOS 7.1 urmeaza sa fie o actualizare extrem de importanta pentru toti cei care au instalat iOS 7 pe dispozitivele lor, deoarece nu doar ca va adresa problemele care cauzau repornirile aleatorii sau inchiderile subite ale aplicatiilor, ci va modifica designul unor aplicatii native, in ideea de a imbina mai bine fiecare element specific sistemului de operare.screen-shot-2014-01-20-at-10-48-02-am

BGR este o publicatie care are un istoric bun in ceea ce priveste anuntarea anticipata a lansarii viitoarelor versiuni beta ale iOS, articolele lor fiind, de cele mai multe ori, acurate. Totusi, mi-a atras atentia faptul ca in cadrul stirii publicate astazi de BGR scrie ca iOS 7.1 beta 4 va avea build-ul cu numarul 11D5127c, care este build-ul actualei versiuni beta a iOS 7.1. Cu toate acestea, Apple isi poate schimba oricand planurile in ceea ce priveste lansarea unei noi versiuni beta a iOS, chiar daca maine se implinesc 14 zile calendaristice de la lansarea ultimei versiuni beta a iOS 7.1.

 

Sursa: BGR

- Reclamă -