Viber 4.1 pentru iPhone – actualizare este disponibila in App Store

0
2630

Viber 4.1

Viber este populara aplicatie pentru terminalele mobile si desktop care permite efectuarea de apeluri voce si trimiterea de mesaje gratuit catre orice prieten care are aplicatia instalata pe dispozitivul sau. La inceputul saptamanii Viber Media anunta lansarea serviciului Viber Out care permite tuturor utilizatorilor sa efectueze apeluri telefonice la preturi cu pana la de 5 ori mai mici decat in cazul altor aplicatii similare, dand drept exemplu platforma Skype a celor de la Microsoft. Inca de atunci va spuneam ca functia Viber Out este compatibila cu versiunile actuale ale Viber pentru iOS si desktop, utilizatorii putand achizitiona credit si apela diferite persoane indiferent de retelele de telefonie din intreaga lume la care sunt abonati sau de la care au cartele preplatite. Viber pentru iOS primise o actualizare de tip over-the-air prin care dezvoltatorii sai au introdus noua functie fara ca utilizatorii sa fie nevoiti sa descarce vreo actualizare din App Store. Pentru ca totul sa functioneze asa cum trebuie, Viber a actualizat in cursul noptii trecute aplicatia pentru iPhone, lansand versiunea 4.1 pe care toti utilizatorii o pot descarca incepand de acum. Noua versiune aduce oficial functia Viber Out cu toate cele despre care v-am spus mai multe aici, dar aduce si posibilitatea de a descarca multiple etichete (stickere) gratuit sau contra-cost din magazinul special. La final Viber 4.1 inlatura o serie de erori specifice versiunii anterioare. Din pacate, nici in aceasta noua versiune a aplicatiei pentru iPhone, Viber Media nu a reimprospatat designul creatiei lor si nici nu a introdus elementele de design specifice iOS 7.Viber 4.1

Trebuie mentionat ca pentru desktop, Viber nu a publicat nicio actualizare pana in acest moment, aplicatiile fiind oricum compatibile deja cu Viber Out.

Pentru a face actualizarea la versiunea 4.1 a aplicatiei Viber, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -