Cum sa opriti solicitarile functiei Portchei iCloud pentru a salva parolele pe iPhone si iPad – Tutorial

0
1589

Salvare parola solicitare Safari iCloud

Daca ati instalat deja iOS 7 pe dispozitivul dvs., atunci poate ca stiti ca una dintre functiile noi pe care Apple le-a implementat in noua versiune a iOS este Portchei iCloud (citeste tutorialul despre cum poti activa Portchei iCloud pe iPhone si iPad). Aceasta functie va sincroniza salva, cu permisiunea dvs., toate parolele si le va sincroniza cu orice alt iPhone, iPad sau Mac pe care ati configurati Portcheiul. In cazul in care preferati sa nu salvati parolele si numele utilizator introduse in anumite website-uri de pe iOS dispozitivele dvs., atunci puteti sa dezactivati solicitarile facute de functia Portchei iCloud pentru a salva parolele si numele utilizator noi pe iPhone si iPad. Acest lucru va ajuta sa nu mai fiti deranjat de mesaje de tip popup care va intreaba acelasi lucru ori de cate ori introduceti nume utilizator si parole in website-uri in care nu ati stocat datele respective, pentru ca nu doriti sa le stocati. Pentru a dezactiva aceste solicitari, va trebui sa urmati pasii de mai jos:

  1. Deschideti aplicatia Configurari din ecranul de pornire al dispozitivului iOS;Home screen ios 7 iPhone ecran principal
  2. Derulati in jos pana la butonul Safari si apasati pe el;iCloud configurari jos aplicatii
  3. In pagina deschisa, apasati, in sectiunea General, pe butonul Parole si auto-completare;Safari general sus
  4. Acum comutati butonul din dreptul Nume si parole pe O (gri).parole si auto-completare

Acum Safari nu vă va mai indemna sa salvati informatii de contact, parole sau date de logare. In cazul in care, dupa ce ati dezactivat functia, doriti sa reveniti la vechea configurare, urmati pasii de mai sus si comutati din nou butonul Nume si parole pe activat.

Mai multe tutoriale pentru iCloud pe iOS gasiti aici, iar pentru Safari aici.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina.

- Reclamă -