Apple lanseaza Panoul de control iCloud versiunea 3.1 pentru Windows

0
645

DL1455-Controlpanelv3.0win8-02

Panoul de control iCloud este un program gandit de catre Apple special pentru utilizatorii de Mac si PC. Daca in cazul celor care au computere Apple, panoul de control vine preinstalat in orice versiune a OS X mai noua de OS X Lion, cei care au computere cu Windows OS trebuie sa il descarce pentru a toate datele stocate in iCloud de pe dispozitivul lor cu iOS pe PC. iCloud asigura asctualizarea e-mailurilor, a contactelor si a calendarelor intre dispozitivele iOS si Mac sau PC, sincronizeaza favoritele din Internet Explorer, Firefox sau Google Chrome din Windws cu aplicatia Safari de pe iOS sau Mac OS X si asigura sincronizarea pozelor din Fluxul meu foto, permitand inclusiv partajarea lor.

Panoul de control iCloud pentru Windows a primit in cursul noptii trecute o noua actualizare, compania Apple lansand versiunea 3.1 a acestui program. Noua versiune aduce compatibilitate cu cea mai recenta versiune majora a sistemului de operare pentru PC, Windows 8.1, au introdus un sistem de logare automata in Outlook atunci cand ne autentificam in Panoul de control iCloud.

Recent, compania Apple a lansat versiunea 3.0 a Panoului de control iCloud oferind cateva functii suplimentare si extrem de utile, in special pentru partea de navigare pe internet. Versiunea 3.1 a Panoului de control iCloud poate fi descarcata de pe website-ul Apple, urmand acest link.

- Reclamă -