Apple a lansat iOS 7.1 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicatii

0
246

ioS 7.1 beta 2

La aproximativ o luna de la lansarea primei versiuni beta a iOS 7.1, cei de la Apple au publicat in urma cu numai cateva minute cea de-a doua versiune beta a viitoarei actualizari majore pentru iOS 7. Noua versiune beta este disponibila in Apple Developer Center si in sistemul Actualizare software al dispozitivelor care au instalat deja iOS 7.1 beta. Noul iOS 7.1 beta 2 poate fi descarcat numai de catre dezvoltatorii de aplicatii.

Prima versiune beta a iOS 7.1 aducea cateva modificari la nivelul interfetei utilizator, noi optiuni pentru accesibilitate si o imbunatatire semnificativa a stabilitatii sistemului de operare. Deocamdata, nu stim ce noutati aduce iOS 7.1 beta 2, dar de indata ce vom afla va vom anunta printr-un articol separat.

Retineti ca pentru a face actualizarea la iOS 7.1 beta 2 este necesar sa fiti dezvoltator de aplicatii sau sa aveti UDID-ul inregistrat in contul unui dezvoltator. De asemenea, nu veti putea face actualizarea prin intermediul sistemului Actualizare software decat daca aveti instalata deja prima versiune beta a iOS 7.1 pe terminalul dvs. Nu va recomandam sa instalati iOS 7.1 beta in cazul in care nu sunteti dezvoltator de aplicatii sau nu aveti UDID-ul inregistrat in contul unuia, deoarece riscati ca Apple sa va blocheze terminalul.

Data lansarii versiunii finale a iOS 7.1 ramane deocamdata incerta, dar avand in vedere perioada in care ne aflam, nu cred ca il vom putea instala inainte de Anul Nou. Totusi, lista mai scurta cu notitele lansarii publicata de catre Apple pentru a doua versiune beta a iOS 7.1 ne poate indica faptul ca nu suntem foarte departe de versiunea finala.

- Reclamă -