Twitter 5.13 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila in App Store

0
223

Twitter 5.13

Twitter, una dintre cele mai importante retele de microblogging din intreaga lume, a actualizat in cursul noptii trecute aplicatia oficiala pentru iPhone si iPad, in incercarea lor continua de a o face cel putin la fel de buna ca si aplicatiile terte pentru Twitter. Versiunea 5.13 aduce o serie de noutati care imbunatatesc cautarea si experienta de utilizare a retelei de socializare pe iPhone si iPad. In primul rand, actualizarea aplicatiei Twitter aduce descoperirea a exact ceea ce cautam, rezultatele cautarilor afisand continutul filtrat in momentele pe care noi le dorim. Twitter 5.13 aduce posibilitatea de a vedea ce este in trend la TV si aproape de noi, noile trenduri despre TV si continutul local fiind afisate dupa ce am cautat toate tendintele din Discover. La final, cea mai noua versiune a aplicatiei Twitter aduce o mai buna verificare a datelor de logare, utilizatorii avand posibilitatea de a face o captura de ecran codului backup de verificare atunci cand ne inscriem sau generam un cod nou. Pe langa cele mentionate de dezvoltatorii aplicatiei Twitter, am descoperit si o serie de mici imbunatatiri ale designului.

Pentru a face update la versiunea 5.13 a aplicatiei Twitter, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

Nu uitati ca ne puteti urmari pe Twitter la adresa @itutorialro pentru a fi la curent cu ultimele tutoriale, cu noutatile din lumea Apple si a aplicatiilor pentru iOS si Mac OS X.

- Reclamă -