PicPlayPost este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre Apple

0
438

PicPlayPost

Saptamanal compania Apple promoveaza cate o aplicatie din App Store, care in mod normal trebuie platita, oferind-o gratuit spre a fi descarcata si testata de toti posesorii de iPhone, iPad si iPod touch. A doua saptamana a lunii noiembrie este celebrata de catre Apple prin oferirea gratuita a unei aplicatii descarcata si utilizata de cateva milioane de utilizatori, fiind situata in trecut pe locul 1 in topul aplicatiilor platite din App Store. Denumirea aplicatiei este PicPlayPost, fiind o creatie a celor de la Flambe Studios care ne permite sa editam fotografii. Mai exact, aplicatia PicPlayPost ne ofera o suita completa de instrumente de editare foto si video care ne permit sa personalizam toate fotografiile si sa construim colaje video grozave pe care le vom putea partaja pe retele sociale precum Instagram. Aplicatia ofera o serie de functii pentru toti utilizatorii de iPhone si iPad care au instalat iOS 6.1 sau mai nou, dar si cateva functii suplimentare pentru cei care au instalat iOS 7 sau mai nou. PicPlayPost ne permite sa adaugam pana la 6 videoclipuri intr-un proiect, aduce o durata maxima per video de 10 minute, ne ofera posibilitatea de a adauga o melodie pe fundalul imaginilor statice, aduce posibilitatea de a importa GIF-uri, de a taia segmentul dintr-un video pe care am dori sa il importam, aduce 6 dimensiuni ratio, 32 de cadre ajustabile, 72 de imagini de fundal si multe, multe alte instrumente de editare. Separat de aceste instrumente, aplicatia ofera iesire imagine la o rezolutie de pana la 3264×3264 pixeli, dar si video la 30 cadre pe secunda si o rezolutie maxima 1280×1280.

PicPlayPost

Practic PicPlayPost este o aplicatie grozava pentru toti cei care doresc sa isi impresioneze prietenii prin colaje video personalizate, fiind un instrument extrem de util pentru utilizatorii de retele sociale. Va recomand sa descarcati aplicatia atat timp cat ea mai este disponibila gratuit, deoarece nu veti gasi in App Store o alternativa gratuita mai buna.

PicPlayPost este disponibila in App Store in format universal pentru iPhone, iPad si iPod touch. Dimensiunea aplicatiei este de 18,6 MB. Promotia este valabila pana pe data de 22 noiembrie.

  • PicPlayPost pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -