Descarca acum iOS 7.0.4 si iOS 6.1.5 pentru iPhone, iPad si iPod touch (Linkuri directe)

0
436

iOS 7.0.4

In urma cu cateva minute compania Apple a lansat atat iOS 7.0.4, cat si iOS 6.1.5 pentru toti posesorii care detin un iPhone, iPod touch sau iPad compatibil cu iOS 7, respectiv un iPod touch generatia 4 in cazul actualizarii de mentenanta pentru iOS 6. Ambele actualizari vin sa corecteze o anumita problema care cauza esuarea apelurilor FaceTime, dar si sa rezolve o serie de alte probleme, in cazul versiunii 7.0.4 a iOS. Utilizatorii de iPhone, iPad si iPod touch pot face actualizarea la noile versiuni ale iOS prin intermediul sistemului Actualizare software sau prin intermediul iTunes.

Totusi, in cazul in care, din diferite considerente, nu doriti sa utilizati niciuna din metodele de mai sus, veti putea descarca fisierul .ipsw de mai jos pe care sa il instalati pe dispozitivul dvs. Pentru a face acest lucru va trebui sa urmati pasii mentionati mai jos:

In primul rand, va trebui sa aveti descarcat iTunes 11.1 (mai multe detalii aici). Dupa ce ati descarcat iTunes 11.1, tot ce va trebui sa faceti este sa alegeti din lista de mai jos modelul iOS device-ului dvs., iar apoi sa accesati iTunes de pe PC-ul sau Mac-ul dvs. In iTunes, accesati pagina care va afiseaza informatii despre terminalul dvs., apasati pe tasta Option/alt pe Mac sau Shift (in cazul Windows) si, tinand apasata aceasta tasta, sa apasati pe butonul Cauta actualizare sau Restaurare. Se va deschide o ferseastra care va afisa toate fisierele de pe computerul dvs., cautati fisierul descarcat care are terminatia .ipsw si faceti clic pe el. Asteptati sa se instaleze noua versiune a iOS.

Linkuri directe pentru iOS 7.0.4

- Reclamă -