Apple lanseaza actualizari pentru MacBook Pro Retina de 13 inch si de 15 inch – rezolva cateva probleme importante

0
125

MacBook Pro Retina 2013

Apple a lansat, in cadrul conferintei de prezentare a noilor iPad-uri si Mac-uri, generatia 2013 de MacBook Pro care aduce cateva imbunatatiri pe partea hardware, mici modificari de design si care este disponibila deja in magazinele Apple si ale partenerilor din intreaga lume. Mai multi utilizatori care si-au achizitionat modelul 2013 de MacBook Pro cu ecran Retina de 13 inch au sesizat o problema legata de tastatura si trackpad-ul computerului care la un moment dat nu mai raspundeau comenzilor, fiind necesara o repornire a sistemului pentru rezolvarea temporara a problemei. Asa cum a promis, Apple a publicat in cursul noptii trecute o actualizare care vine sa rezolve problema. Actualizarea are denumirea MacBook Pro EFI Update v1.3 si este recomandata tuturor celor care detin un MacBook Pro cu ecran Retina lansat la sfarsitul anului 2013.

MacBook Pro EFI 1.3

Separat de actualizarea pentru MacBook Pro cu ecran Retina de 13 inch, Apple a lansat o actualizare EFI v1.2 pentru modelul de 15 inch cu placa grafica NVIDIA de MacBook Pro cu ecran Retina lansat in 2013. Actualizarea adreseaza o problema care, in cazuri rare, putea limita performantele individuale ale procesorului grafic dupa ce sistemul era trezit sau pornit. Desigur, Apple recomanda tuturor celor care au modelul mentionat anterior de MacBook Pro sa faca actualizarea pentru a preintampina problemele.

MacBook Pro efi 1.2

Actualizarile pot fi facute, in ambele cazuri, fie prin intermediul sistemului Actualizare software al Mac-ului, fie prin intermediul website-ului Apple urmand acest link in cazul modelului de 13 inch, sau acest link in cazul celui de 15 inch.

 

Sursa: Apple

- Reclamă -