Apple actualizeaza toate aplicatiile din suita iWork pentru iOS si Mac OS X, include cateva noutati interesante

0
164

Pages Keynote Numbers logo

Apple a prezentat in cadrul conferintei de pe data de 22 octombrie versiunile complet modificate ale tuturor aplicatiilor din suitele iLife si iWork pentru iPhone, iPad si Mac. Aceste aplicatii au fost actualizate de ceva vreme, utilizatorii putand deja sa le descarce pe propriile dispozitive. In acest articol v-am spus tot ce aduc nou aplicatiile din suita iWork pentru iOS si OS X in versiunile complet modificate publicate de catre Apple. In cursul noptii trecute, compania care isi are sediul in Cupertino a publicat noi actualizari ale tuturor aplicatiilor din suitele iWork pentru iOS si OS X. Chiar daca ele sunt mai mult niste actualizari de mentenanta, Apple a inclus in noile versiuni ale Pages, Numbers si Keynote cateva noutati menite sa ne ofere posibilitatea de a crea documente, foi de calcul si prezentari mult mai bune.

Keynote 2.0.1

Voi incepe cu aplicatiile Pages, Numbers si Keynote pentru iPhone, iPad si iPod touch, acestea fiind oferite de catre Apple tuturor celor care isi achizitioneaza un iOS device nou. Keynote 2.0.1 pentru iOS aduce noi efecte pentru tranzitii, inclusiv tranzitiile Jaluzele, Planuri de culoare, Confeti, Cadere, Perspectiva si Pivotare, aduce noi compozitii inclusiv Jaluzele, Zbor in interior, zbor in exterior, Orbital, Pivotare si Scara mare, iar la final aduce imbunatatiri ale stabilitatii si corecturi de probleme. Aplicatia Pages pentru iPhone si iPad aduce, in versiunea 2.0.1, numai imbunatatiri ale stabilitatii si rezolvari ale unor erori. Nici despre aplicatia Numbers pentru iPhone si iPad nu putem spune ca aduce prea multe noutati in versiunea 2.0.1, cei de la Apple mentionand imbunatatiri ale stabilitatii si rezolvarile unor erori. Actualizarile sunt gratuite pentru toti posesorii de iPhone si iPad care au achizitionat deja aplicatiile, ceilalti putand sa le cumpere urmand unul din linkurile de mai jos:

  • Pages pentru iPhone si iPad – 8,99 € – Cumpara acum
  • Numbers pentru iPhone si iPad – 8,99 € – Cumpara acum
  • Keynote pentru iPhone si iPad – 8,99 € – Cumpara acum

Keynote 6.0.1

Trecand la aplicatiile din suita iWork pentru Mac, trebuie sa mentionez ca si acestea, la fel ca si cele pentru iOS, pot fi descarcate gratuit pe orice Mac nou cumparat. Keynote 6.0.1 pentru Mac aduce posibilitatea de a personaliza bara cu instrumentele pe care noi le consideram cele mai importante, aduce noi efecte pentru tranzitii, inclusiv tranzitiile Jaluzele, Planuri de culoare, Confeti, Cadere, Perspectiva si Pivotare, aduce noi compozitii inclusiv Jaluzele, Zbor in interior, zbor in exterior, Orbital, Pivotare si Scara mare, iar la final raman imbunatatiri aduse stabilitatii si corecturi de probleme. Numbers 3.0.1 aduce posibilitatea de a ne personaliza bara cu instrumente adaugand cele mai importante instrumente, aduce pastrarea amplasarii si a dimensiunilor unor ferestre dupa ce documentul este salvat, aduce posibilitatea de a seta un zoom implicit in Preferinte, iar la final raman imbunatatirile aduse stabilitatii si corecturile de probleme. Pages 5.0.1 pentru Mac aduce posibilitatea de a ne personaliza bara cu instrumente adaugand cele mai importante unelte, aduce activarea implicita a ghidajului pentru pozitionarea imaginilor sau a formelor si aduce corecturi de probleme si imbunatatiri ale stabilitatii. Toate aplicatiile din suita iWork pentru Mac pot fi actualizate gratuit de toti cei care le-au cumparat deja, ceilalti putand sa le descarce urmand unul din linkurile de mai jos:

- Reclamă -