OS X Mavericks a fost lansat de catre Apple in App Store Romania. Descarca-l acum gratuit

0
177

OS X Mavericks

In cursul acestei seri, compania Apple a anuntat in cadrul conferintei in care a discutat, printre altele si de software-ul pentru Mac, ca OS X Mavericks va fi disponibil incepand de astazi in App Store pentru toti utilizatorii care au un Mac compatibil. Pentru prima data in istoria Apple si pentru prima data in istoria oricarei versiuni majore noi a unui sistem de operare pentru desktop, OS X Mavericks este disponibil gratuit pentru toti utilizatorii de Mac OS X, ceea ce inseamna ca indiferent de ce versiune a OS X aveti instalata pe Mac-ul dvs., veti putea face actualizarea gratuit.

iBooks OS X

OS X Mavericks aduce o serie de imbunatatiri si noutati printre care mentionam o functie multi-monitor imbunatatita, un Centru de notificari cu multe imbunatatiri, dar si un Finder care contine acum navigarea prin tab-uri si etichete. In ceea ce priveste aplicatiile, OS X 10.9 aduce in Safari un sistem mai bun de administrare a energiei si multiple imbunatatiri ale performantelor, precum si iCloud Portchei cu ajutorul caruia ne putem salva si sincroniza parolele printr dispozitivele cu iOS si OS X. OS X Mavericks vine si cu aplicatiile iBooks si Harti cu care eram obisnuiti de pe iOS, toate acestea avand interfete utilizator asemanatoare aplicatiilor pentru iPhone, iPad si iPod touch. Pentru a vedea toate noutatile pe care le aduce OS X Mavericks va invit sa urmati acest link.

Actualizarea la noua versiune a OS X Mavericks o puteti face prin intermediul Mac App Store, urmand linkul de mai jos. Desigur, dupa actualizare va trebui sa configurati sistemul, iar noi va recomandam sa asteptati cateva zile pana cand vom publica un tutorial care sa va invete cum sa faceti actualizarea si configurarea OS X 10.9, mai ales in cazul in care nu sunteti un utilizator experimentat.

OS X Mavericks este compatibil cu iMac si MacBook Pro modelele 2007 sau mai nou, MacBook Air, MacBook si Mac Pro modelele 2008 sau mai nou si modelul din 2009 sau mai nou de Mac mini. Dimensiunea OS X Mavericks este de 5,29GB.

- Reclamă -