Nu doriti ca iOS 7 sa va afiseze numai prenumele in aplicatiile Mesaje si Mail? Iata rezolvarea – Tutorial

0
525

Conversatie mesaje contact nume

In cazul in care ati facut recent actualizarea la iOS 7 pe iPhone, iPad sau iPod touch, atunci poate ca ati observat faptul ca aplicatiile native Mesaje si Mail afiseaza in mod implicit numai prenumele contactului intr-o conversatie. Desigur, aceasta nu este o problema in cazul in care ati ales sa nu mai introduceti si numele de familie al persoanei cu care conversati, dar poate fi o problema destul de mare in cazul in care comunicati prin mesaje sau e-mail cu doua sau mai multe persoane ce au acelasi prenume. Din fericire, Apple ne permite sa modificam setarea si sa alegem cum dorim sa ne fie afisate numele contactelor cu care vorbim prin mesaje sau e-mail. Pentru a face acest lucru, va trebui sa urmati pasii de mai jos:

  1. Deschideti aplicatia Configurari din ecranul de pornire al iOS device-ului dvs.;iOS 7 Home Screen iPhone
  2. Derulati in jos pana la butonul Mail, Contacte, Calendar si apasati pe el;Configurari iOS 7 iCloud
  3. Derulati in jos pana la sectiunea Contacte si apasati pe optiunea Nume scurt;Mail Contacte Calendar - contacte
  4. Se va deschide o noua pagina care va afiseaza o serie de optiuni. In cazul in care nu doriti ca numele scurt sa mai fie afisat in mesaje si e-mail, comutati butonul din dreptul Nume scurt pe O (gri). In cazul in care preferati numele scurt, dar nu mai doriti sa fie afisat numai prenumele, atunci apasati pe una din cele 4 optiuni disponibile (de exemplu, apasati pe Prenume si initiala nume, in cazul in care doriti sa vedeti in acest fel numele contactului cu care conversati).Nume scurt optiuni

Indiferent de optiunea aleasa, aplicatiile Mesaje si Mail vor trebui sa afiseze acum numele contactelor in modul in care doriti dvs., ceea ce va face sa identificati mai usor destinatarul sau expeditorul unui anumit mesaj.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina.

- Reclamă -